Парфемов го имав и е мн траен, мириса некако мн цветно што јас си го користев за пролет лето, ама зависи од вкусот. Инаку кажав за трајност од мене чиста 10ка до чувствував дури до 7 саати. Дали може некоја да ми го опише мирисот на Литл Блек Дрес? и дали е добар за ова време? Ти пристигна ли парфемот? Ако може збор два за него сакам да го порачам за поклон на другарка? И тајност?
Преубав е ,не е јак,не е ни премногу нежен.Повеке ми е за летно пролетно време. Сега за зима Литл Ред е подобар..или Голд
Да ми стигна, преубав е. Нема да згрешиш ако го земеш,сега оди во пакет со дезодоранс и лосион за тело. Јас ќе си го чувам за специјални прилики.
Вчера ги мириснав и двата парфеми и не му се допаднаа, а ако бирам меѓу овие два тогаш ке го одберам плавиот, тој ми мирисаше како на освежувач за простории другиот ми мирисаше појако како на некое цвеќе
Kakva e trajnosta na parfemov ? Znam deka mirisa prekrasno plus vo sledniot katalog e dosta namalen 690 denari e.
Oд наведениве парфеми го имам Лак и сум презадоволна, трае скоро цел ден и има овошни ноти во себе, благо мириса. Додека пак Incadencessence исто сум го тестирала трае 7-8 часа ама има некој цветеn мирис кој јас не го поднесувам. Percive исто сум го имала и неможам да го поднесам ми мириса на чисто,не го сакам барем јас. Се на се зависи каква нота ти е омилена кај парфемот кој сакаш да го порачаш. Еве да ти помогнам јас сакам овошни благи и само такви си нарачувам Luck,Little red dress,Ultra sexy pink,Parisian chic ако сакаш цветен на пр пробај го Femme,Incadencessence, Pur Blanca, Cherish, Instinct, Premiere luxe.
Devojki se izvinuam sto pisuvam na ovaa tema ama dali nekoj se sekava na imeto na eden parfem od oriflame vo prosirno sisence kako zolto-portokalova boja i portokalova kapacka imase go imase poveke vo mini katalogot cenata mu bese oklu 280 denari
@Winter Lady имаш тема - парфеми од орифлејм - еве линк http://forum.femina.mk/threads/Парфеми-од-oriflame.635
Ако некој е заинтересиран да стане представник и да го добие парфемов за 25 денари нека ми пише во ЛП
Eloves jas go imam plaviot mnogu mi se dopaga se imav prskanto na mene i na edna trenerka pred 7-8 dena i pred 2 dena koga ja oblekov pak mi mirisase oste na parfemot na mnogu svezo cisto prekrasno ti go preporacuvaj a lilaviot ne sum go koristela pozz