Исто и јас потврдувам.. го користев едно 2-3 год со ред , и тоа во убав период ,ми буди убави спомени , ме тера на грев ...ах , Величествен е
Јас веќе потрошив едно шишенце, сега второто е на ред. Единствен парфем што толку ми се допаднал. Предходно ми беше BU Rockmantic ама бев несмасна и непотрошено го скршив шишето... Ми идеше да заплачам. Ама после го "намирисав" овој и го преболев предходниот.
Imav pred nekoj mesec primerok od eden parfem i mn mi se dopadna i planirav da go poracam ama nesakajki go frliv i neznam kako se vika sega,imase epten blag miris sto potsekase na seker,med,ako moze pomos?
@Winter Lady има убав, свеж мирис, мене за во летото супер ми беше, ама не е многу траен - тоалетна вода е сепак.
^ 50мл е, а има трајност од неколку часа, според мене солидно за таа цена и милилитража. На попуст е моментално? Јас летото го земав и женскиот и машкиот О2 за некои си 500 денари, машкиот за разлика од женскиот е многу траен.
Па и другите парфеми од Авон не се многу трајни повеке од 7-8 часа и толку екогаш не се осеќаат сега е на намалениe од 260 ден. па сакав да си го порачам ке видиме како ке биде
Ми се допаѓа многу парфемов..Сакам да го порачам ептен слатко ми мириса само незнам дали е траен.Некоја искуство да ми каже???Благодарам однапред
Мене овој розевиот ми е потраен го имам плавиот 2 пати сум се прснала но некако не ми е баш траен а овој по ми трае баш ке го тестирам вечерва и ке ти пишам утре.
Го истестира ли? Пошо и јас од дамна го меркам ама ме кочи фактот дека е тоалетна вода па нема да трае долго и не го порачувам. Ајде сподели искуство
Pa ne go testirav bidejki mi stigna inncadesence i od nego se prsnav eve uste malku mirisam premnogu trae parfemot i mnogu e dovar u porano sum go imala rozeviot trae onaka poveke 5-6 casa a i potoa malku se oseka .. ke pisam vecer za plaviot
Женсκи плавиот паρфем миρиса исто таκа многу слатκо го пρобав и тој тρаел исто неκои 5-6 часа па вρеди да си го поρачате ама имајте во пρедвид деκа миρиса ептен на благо κаκо жваκа таκа неκаκо во дρугиот латалог ле ома два паρфеми за 8 и нештп денаρо па може и двата да си ги поρачате и ρозевиот и синиот .. јас лани κога си го поρачив ρозевиот κога беше 700 денаρи а сега се κаам што толκу ги намалуваат сега сум зљчленета мозев поевтино да ди го земам мислиш паρфеми немав а на пола ми е истρошен .. инаκу овие rare gold i rare diamons κаκо миρисаат κој е подобаρ и дали исто толκу миρисаат јаκо и тρаат толκу κаκо rare pearls