@LadyInTheDark @pamelche @Fatalnata зенски синиот стварно траел бе синока го ставив во 12 часот и сабајле до 12 ми мирисаше значи цели 12 часа .. го препорачувам .. а мозеби и розевиот толку мириса само што не сум ги броела часовите .. поздрав
Јас никогаш не сум купувала вака од каталози, не знам зошто.. Ама пред 5-6 месеци ми подарија еден парфем од Авон, прееееееееееееееубаво мириса! Значи и трај долго и ептен ми остави позитивен впечаток.. Па дали го знаете, имате сретнато... Колку пари е, и како се порачува хаха
499 денари моментално, порачуваш преку претставник на Авон, доколку не познаваш таков има еден куп на форумов девојки кои би ти помогнале, или оди на страната на Авон и кај најди претставник внеси ги податоците и ќе ти најдат некој што е најблиску до тебе
Еее фала ти многу. Ќе го направам тоа чим ми се потроши сегашниот. И тој ми е подарок од Авон, Pur Blanca Charm. Убави парфеми имало...
Во кампања 6 ке има 2 парфеми за 840 да избереш ке го има и тој ако не ти се брза .. и како мириса на нешто слатко или
Не знам како да ти објаснам. Елегантно многу ми мириса, женствено. Пиши на него дека е мешавина од цитрон, розева роза и пачули(не знам шо е ова.) Ретко толку ми се допаѓа парфем.
тој парфем состојките му се црвен портокал, црна роза, црна тонка, не пишува нигде пачули, а убаво ли мириса @s1a1n1d1r1a1 ? Да не е многу мирисот на роза? јак ли е? Јас не обожавам парфем кој ми мириса на роза, некако тешки ми се тие парфеми.
Тоа пачули буквално го препишав од паковањето. Не ни знаам што е. Некое растение видов на гугл. Небитно. Па не знам. Не е јак бидејќи и јас не сакам јаки мириси. Мене ми мириса преубаво. Искрено еден од најдобрите што ги имам мириснато. Баш е по мој вкус.
Јас сакам мирис на роза и од напишаното на Сандра прилично ме заинтригира Unique rose, го прогуглав и најдов дека основни нишки му се роза( ) , тонка бобинки и црвен потрокал. Категоријата му е цветно-цитрусна. http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Unique-Rose-26781.html.
Женски ве молам хитно ми е има ли некоја на форумов што работи за авон да ми каже дали сеуште ги има Instinct и Premiere Lux би ги купила одмаа, фала ви однапред
Premiere Lux сум сигурна 100% дека го има а за овој другиот незнам не ми е дома каталогот, вечер ќе го земам и ќе ти пишам за сигурно.
@blackred Instinct ke go ima vo K7 ama parfimiraniot sprej za 600 denari skap e za tie pari podobro pocekaj a vo neto ponudata vo K7 ke go ima komplet Premiere Luxe so maskarata na luxe i mini sprej (700 den.)
Девојки Luxot за ова време е? Каков е? Никогаш го немам мириснато, а сакам да си го порачам со мини спрејот и маскарата. City Rush Најдобарр, штета што веќе го нема во каталогот
Дечки, дали знаете дали во К7 ќе го има LUCK заедно со кремот за тело и дезодорансо како што беа во претходниот, и која ќе е цената? Благодарам!
@Adi888 Луксот е многу убав парфем мириса многу слатко би рекла декаа во било кое време можеш да си го користиш , а city rush го имаше во К2 или 3 во нетоо понудите често го сречавам когаа ке го има ке те известам тогаш бешее 450 ден. ама незнаев далии е убав а после прочитав многу пофалби за него .. @mirandaa ти зачленета си во авон ? @lavinija28 Кој знае некаа пише и јас сакам да си го порачам когаа ке им текне да го намалат , сегаа ке го има Premier Lux со маскарата и спреј за 700 ден во нето понудата чисто да ве известам зошто знам декаа многу убаво мириса тој парфем ,