Зошто го нема парфемот Infinite moment женскиот во последната брошура, 7ма кампања? Или јас не го гледам...?
Го има некој користено парфемот Spotlight од авон и дали убаво мириса? Дали е траен? Како бил задоволен? Бидејќи го има сега во брошура 9 за 499 и сакам да си го порачам И дали некој ја користел кремата од линијата avoncare од матична млеч за лице и дали бил задоволен? имам нормална до сува кожа па планирам да си ја нарачам Фала однапред
Sportlight го добив на поклон за апсолвентската и мајками го пробала. Јас како што забележав цела вечер и траел. Сега таа се прска два пати во една вечер. Јас го мириснав само и убаво мириса. Ама не е баш за во летни денови.
Spotlight никако за во овој период убаво мириса и трае но е многу тежок за во лето а за кремот неможам да те советувам затоа што не го користам
Предлог за некое летно по тинејџерско парфемче од кое сте биле задоволни од avon , a да го има и во брошура 9? Фала однапред
Го добив Little Black Dress Eau Fariche на подарок, синоќа го пробав. Мириса слично на оригиналниот black dress со некоја додатна поблага нота, ама волку траен не очекував да е, во 9 саат синоќа се прснав на рака, сабајле кога станав уште се осеќаше. Многу позитивно изненадена
Сега се сетив, имаше и еден посебен лист од К9 за парфимирани спрејови мислам, го видо во еден каталог, но на нет неможам да го најдам. Може ли некој да го сликни ако го има?
@lavinija28 Ако си претставник, веднаш после логирањето ти се појавува. Ако не, повели http://prntscr.com/7isled
Јас досега ги немам користено, баш ме интересира. Читав постари објави дека биле трајни за разлика од обичнине спрејови за тело, ама не знам сигурно. Ако има некој користено може да помогни[/QUOTE]
Благодарам CirezD, видов дека СЕЛЕБРЕ го има како парфимиран спреј па се двоумам дали спрејов или тоалетната вода. Позз