Кој е поубавв.. Little black dress, ilii gold, вака за лето, ако може некој да ми ги опише и да се одлучам веќее !?
Менее голдот на слатко ми мириса баш на нешто мн. слатко а не тешко незнам .. додека блекот мислам дека е потраен и јак ..
И ја гласам за блекот Но да ти кажам не е многу летен мирисот ама коа веќе изборот е само помеѓу овие два блекот е подобар А за летно најубав ми е пур бланка. Мх мх (од авон беше овој така?)
Предлог на парфем од авон што трае, не сакам благи ноти, нешто како пуре бланка белиот или литтле блек дрес... поспецифичен да е и не благ
Па благо миρиса и многу јаκо менее ми е мн убав , аκо несаκаш благ тогаш incadesensse , можеш и Premiere Lux e Gold Blush исто таκа тρаен паρфем ама тој мава повеќе на благо , или избеρи си неκој од тудеите .Можеш и Femme , Perceive.
Имам користено многу парфеми од Авон. Little black dress поторшив две шишиња, ми беше хит за сите годишни времиња. Третото го дадов на сестра ми ми здосади некако. Far away два пати се прснав и тој го дадов на сестра ми, не ми се допаѓа премногу е за мој вкус. Pur blanca (белиот мислам дека беше) воопшто не ми траеше па го подарив на другарка. Тoday tomorrow ми е многу погоден ама гледам при крај ми е па ако го има низ брошурите би го порачала пак. Исто така и Avon Luck.
Скоро ги имав Celebre и Summer White Bright, и двата се многу свежи и одговараат на сезонава но не се трајни, мирисаш едно време на почеток и потоа-толку. Не знам дали е поради тоа што се навикнав, но мислам дека не траа. Но, за цената се ок.
Јас мислам дека е до тоа како ќе ти се погоди. Го користев парфемот треселле од Авон за прв пат и беше предобар. Со 3-4 прскања мирисав по цели денови затоа се решив и втор пат да го порачам. Вториот пат иако се работеше за истиот парфем едвај 10 или 15 минути после не мирисаше воопшто.
Сакам да ја порачам тоалетната вода Scent Essence - blushing raspberry. Дали некоја има користено тоалетна вода од оваа линија и дали била задоволна од трајноста? Преубаво мирисаат, а посебно оваа...
@shining_star Цитрусниот ми е супер, а овој мириса многу убаво ама 5 минути откако ќе го нанесеш, прво е благ ама по некоја минута е одличен, јас не сакам благи парфеми, иако овој има и други ноти, трајноста им е солдина, за тие пари, сосема задоволително