Го има некој користено Многу е намален, 200 денари е 50мл со купување на производ од х до х страна како и обично.Но ако има некоја порачка од тие страни другарка ми, се двоумам дали да го порачам Ептен е намален, ама незнам како мириса ?
тежичок е малку, ама за ова време е добар, јас во принцип не обожавам јаки парфеми така да може убав ќе ти биде, за ова време и одличен и многу трае (ама ете пуста јас неможам да користам такви парфеми , а убаво ми мирисаат) порачај го де за 200 ден и поклон да го дадеш некаде не е грешка
па најискрено да ти кажам јас не си го осекам на мене ама другите ми викат многу убаво мирисаш, инаку ставам секое утро и не сум тестирала колку време трае
Outspoken by Fergie, во неделата другарка ми ми го порача со 45% попуст, а инаку редовната цена мислам дека беше 1200. Парфемот е преубав, многу е сензуален и си реков дека мора да го имам иако триста парфеми ми стојат во шкаф. Парфемите ми се слабост, што да правам...
И јас гласам за Incadessense бидејќи Far Away е многу тежок и цветен- уф мене ми е лично одвратен-но сепак се работи за различен вкус
Да Како демо производ е 700 денара, а во новиот каталог е 1200 денара со подарок лосион и спреј за тело. Вреди за парите -мислам дека единственото вредно во авон
И јас така велев -мора да го имам.Пошто сум претставник на авон и се порачувам . Но поголема грешка на авон не сум видела + ташната што беше како подарок каква им беше во минатиот број (таква баба ми не носи , а не пак јас ) Во една вечер го истрошив половиниот и пак не мирисав
Мене најомилен ми е Little Black Dress. Го обожавам , а и многу е траен. Последно го користев Windscape , навистина убаво мириса, но не беше многу траен... Одма го потрошив. Во главно , за цените , сите производи од Авон ми се супер
моментално го користам тудеи тумороу олвеис и прекрасен е за ова време и многу трае што е нјабитно, дури и наредниот ден кога се туширам уште ми мириса на него, вреди за парите
Никако не можам да се одлучам помеѓу овие 2, а еден треба да си порачам Што би одбрале вие помеѓу Little white dress & Outspoken?
Fearless, Оutspoken е дефинитивно подобар од овој другиот, посвеж е и некако како за помлада генерација корисници ме асоцира..
И јас за него сум повеќе А White dress го мириснав на една другарка, толку впечаток ми остави што од одамна си го сакам. би требало на Аутспоукен да падне изборов