Mnooogu sum neodlucna,se mislam pomegu tta,attraction i incandessence,attraction sto grebnav na stranata mi se cini dobar i bas zimski a ovie nekako ponezni se?zenski aj ve molam za mislenje,trajni li se?
Сите три парфеми се убави и трајни. ТТА и Атракшн се повеќе за овој период него третиот, тој е понежен малку. Од сите овие јас гласам за ТТА, секогаш
Attraction koja cena e po mk katalozi,ovde so doplata od 5 evra,znaci vkupno 23 evra dobivas parfemot i casovnik i zatoa sakam da go probam mi se vide isplatlivo,ama mnogu sum skepticna za taka na ne probano,pa i posto se avon se si velam ñese trajni.ova e casovnikot ,nekako simpaticen mi e
@crazylady Розевиот мене ми е поубав, иако и златниот е сосема добар парфем @presiosaP Најтрајните и најдобрите Авон парфеми, со ниеден не згрешуваш, за кој и да се одлучиш
Не ми стигна нотификација Крејзи извини.Жолтиот го имам само мириснато и прво ми се допаѓаше, ама мириса некако многу слатко.А розевиот прво не ми се допаѓаше ама отпосле многу убаво ми мириса.И многу е траен.Сега зависи и од вкусот, мене ми се допаѓа а тебе незнам.Има интересни несекојдневни ноти.Поубав ми е розевиот.Прво мирисни го па после порачај го.Јас првиот пат кога се прснав си реков ауу прв пат се прснувам и последен.После решив да му дадам шанса. И јас како Цирез сум за розевиот, делам исто мислење и за Лакроа.
Не знам баш ќе ја прашам денеска другаркава каков беше дали розевиот или жолтиот ама преубаво мирисаше слатко нежно, милина.
@crazylady Да, и двата luck се трајни, мене розевиот ми е посебен ама тоа затоа што повеќе ми се свиѓа од другиот )
Се мислам меѓу Incandessence, Little black dress i Cherish? Кој ќе ми го препорачате? Несакам многу јаки парфеми, little black dress ми е некако повеќе зимски, incandessence многу го фалат ама незнам колку трае, a cherish има вака баш убав сладок мирис.