Ооо извини јас мислев за Премиер Лукс прашуваш бидејки тој има и жолт и розев.Е дури сега ми текна дека Лак има и нов розев парфем последниве 3-4 брошури.Жолтиот е многу добар, а за розевиот незнам.Извини многу.Како не ми текна.Ама слабо ги следам каталозиве од кога се отчленив.
little black dress e definitivno spored mene naj dobar samo toj go koristam za preko zimo i bas za ovoj period ubavo merisa i traen
Го немам мириснато овој.Порачај го ако не жотиот си го мириснала и онака ти се допаднал, следниот пат па овој.Или порачај тестер од другаркати.
jas go imam tester od zlatniot blago merisa traen e megu toa se e do vkus mene takvite i ne mi se dopagaat
Какви им се парфемите во Авон? Квалитетни се? И како се вадат тие картичките за попуст и колку попусти даваат?
Нема κаρтичκи за попуст пρвпат слушам.Тρајни се неκои неκои не.Κе ти пишам после κои се тρајни Маρиκас.
Go poracav premiere luxe dali nekoj go ima koristeno da mi kaze dali e traen i dali isto mirisa kako vo katalogot?
^ Траен е многу. Според мене еден од најтрајните парфеми. И исто мириса како во каталог, добар избор си направила
Леле народе ми стигна LUCK (жолтиот) сум ПРЕ ПРЕ ПРЕ задоволна- мирисот ми е нешто НАЈ а и траен е (што не очекував баш). Се на се- пријатно изненадена, вреди да се проба
Убаво си пишува на парфемот Black suede touck со како бели букви. И целосно е црн. Другите два се различни.
Да да сега видов. Епа ќе го нарачам или тој или Today Tomorrow Always го има во колекција со гел за туширање и лосион за после бричење.
today tomorrow always ako go naracis nikogas nema da zgresis toj e eden od najdobrite i najtrajnite od avon