Првиот го имам трае солидно и многу слатко мириса.Се сеќавам кога излезе се прснав на шал и многу денови ми траеше.Се прснав од кординаторката ама многу скап ми беше за тогашниот ми буџет све сакав.Е сега го имам користам 3 парфеми во последно време, од кои 1 е тој.Пур Бланката првиот го имам и не сум задовола од него.Другите два се добри, а синиот повеќе.Пасион Денс е појак, ама првиот јас сум за 1.
Secret fantasy е парфем кој го користам 2-3 години сигурно и овој и темно синото шишенце се преубави. Траен парфем,слатко мириса нема да зажалиш ако го нарачаш Не сум љубител на PurBlanca ми мирисаат сите многу тешко и доколку си љубител на мирисот на роза ти го препорачувам Passion Dance. Јас во оваа кампања ќе го нарачам само Secret fantasy да си го имам на залиха дома
Се согласувам со тебе Вики, парфемот трае а кога излезе беше 700 денари и јас лани пролетта го зедов толку.И многу бавно се троши стои во место а за Пур Бланка лилавиот има толку тешок мирис мошусот има убав мирис ама кристалните ливчиња и магнолијата незнам која нота му дава толку одвратен мирис Синиот е многу убав најубав од сите, и розевиот убаво мириса.А синиот го зедов лани вака 2 за 700.Ти ако го зедеш само тој ке треба 600 да го платиш или со друг да земеш заедно две.
@Winter Lady Secret Fantasy топло ти го препорачувам иако останатитее ги немам користено. Има прекрасен нежен мирис, траен е ама не да речиме којзнае. Мене ми мириса на јагода дефинитивно, на нешто слатко и ептен ми е слатко шишенцево,привозокот е интересено клученце. Како дете мало сум, ама такви слатки моменти ми буди парфемот. П.С: Овој пасион што е го имам помирисано и мене ми е некако одвратен, тежок ама тоа се работи до вкусови. Од бур бланка само бел имам користено.
Ги имам и розевиот и синиот, синиот некако покиселкасто ми мириса не е кисел де, ама розевиот е премногу благ.и препорачувам и јас, посебно на оваа цена.Ама Вики кога ке ги истрошиш и 2-т или само од овие парфеми користиш? Епа некои од овие појаките и нападни парфеми погодно е а облека да се прскаат, а не на вратот бидејчи може да те тера на повраќање или да ти се слоши.Мене не ми мириса на јагода неможам да кажам на што ама многу убав ми е.Ако си голем обожавател на јагода еве овој ти го препорачувам лист јагода, мислиш јадеш.Не мириса на друго нуишто и претраен е.
purblanca charm go imam prekrasno merisa i e traen a isto go imam i passion dance voopste ne merisa dobro ne e vo moj vkus pa taka si stoi
Некој дали го има користено "Rare Pearls"? Мене премногу ми се допаѓа, многу ми е специфичен, женствен.
Феминки ве молам за совет...Се мислам да порачам еден од ове парфеми од актуелниот каталог: Luck или Today Tomorrow Always..... Од парфемите од авон досега ги имам користено Little black dress (кој ми е фаворит) и Incandessence (кој не ми се допадна баш) Благодарам за било каква сугестија....
Jas isto taka kako tebe se dvoumev megu tie 2,no sepak na kraj se odluciv za TTA.Poveke pozitivni kritiki i recenzii procitav za nego,pa ke vidime
@Grungie го имам мириснато Лукс и има убав мирис, ама според мене и по малку тежок и благ. Додека tta ми е далеку подобар, ми има некако женствен мирис и мислам за вечерно излегување би бил одличен. Јас кога би земала, дефинитивно вториот.
Не верувам лакот да трае како тудејот, еднаш се имам прснато од Лакот еднаш и не беше толку траен.Секако дека е траен де, ама како Тудејот не верувам.И јас се мислев да си порачам еден или Тудејот или Лакот, ама не ми се даваат пари.Имам парфеми што неможам уште 2 години да ги искористам.А кога ке видам каталог во рака, веднаѓ 10 производи ми се допаѓаат.Ама си размислив само она што ми треба, а не да ми фака пак прашини. @crazylady Аман бе кога ке видам Luck, си го имам внесено во главата како Лукс хаха, насместо Лак.Пеза сум.
Се мислев меѓу today tomorrow always и Luck и се одлучив да го пробам Luck. Инаку го имам и TODAY tomorrow always forever и преубав ми е па ќе видам со вториот избор дали ќе бидам задоволна.