Го мириснав од каталогот мириса на детски Орбит мастики, не баш исто ама им повеќе таков мириса, мене многу ми се допаѓа.
Jas vo momentov go koristam sensualle i sum mnogu zadovolna i od mirisot. I od trajnosta . Bi go poracala povtorno
Еве само што ми стигна LUCK жолтиот, ми се свиѓа. Поубав ми е today tomorrow always но и овој ми е убав, има специфичен мирис.
На Каролина златниот да го пофалам, ептен слатко мириса, ептен сум изненадена од него.Плус трае многу
Јас си го користам Little Black Dress и не би го сменила за ништо на светов..Вреди за парите дефинитивно, многу трае, кога ќе се напрскам навечер за излегување следниот ден уште мирисам
Ќе ве молам за помош женски според вас кој е најдобар од линијата на today, мислам на TODAY tomorrow always, today TOMORROW always или today tomorrow always DAYDREAM
Gi imam i dvata i na mene poubav mi e daydream.I dvata se pojaki parfemi i mnogu trajni,koj i da go poracas nema da pogresis
море и Dreams парфемот колку е убав, вчера го мириснав кај другарка, го добила како поклон за роденден. Следен ми е на листа
Дали некоја го користела Little Pink Dress? Да каже искуство дали е добар за пролет и колку е траен? Се мислам да го нарачам сега дека е на попуст.