Женски,сакав да си го порачам Luck жолтиот,ама гледам го нема во овај тековен каталог. Да почекам во следниот или па го тргнале од продажба? Не сум ич во тек
@BellaS, го имам мириснато само во каталог па можеби поразлично мислење ќе имам кога ќе го мириснам во живо но баш и не ми остави некој особен впечаток. Ненаметлив цветен парфем, очекував нешто повесело и по „живописно“ Вака би рекла дека е дефинитивно денски парфем, нежен и чист. Фрагрантика вели вака: главни ноти се цитрус, бел чај, воден лилјан и црвено јаболко; средни ноти се темјанушка, божур и цвет на јапонска цреша; базични ноти се ирис, пачули и амбрет.
Јас си го порачав, ми стигна и веќе си го користам, мене ми е многу убав и мислам дека е вечерен парфем. Се е прашање на вкус некои викаат бил тежок парфем, океј е малку на почеток е тежок ама барем мене на кожата ми мириса убаво, јас цела вечер си го осеќам. Дефинитивно еден од подобрите парфеми од Авон, порачај си го нема да згрешиш.
Мене лично воопшто не ми се допаѓа, но предност му е што е многу траен. Секој има различен вкус, најдобро би било да го мириснеш ако го има некој што го знаеш, ако не оди на ризик.
@BellaS Life парфемот го купи сестра ми, многу е нежен, цветен, но трае најмногу час-два. Ќе треба стално да ставаш за да се осеќа мирисот
najdobriot parfem od avon mi e i premnogu e traen, mnogu e jak jas po 2 pati se prskam i cel den mi trae
Sakam da prasam za pur blanca so belata kapacka kako mirisa? Go imam probano od tester ama odamna bese I ne se sekavam.
Mila kolku pari e parfemot? Sakam da i zemam nesto na sestrami ,otprilika kolku pari e , osven vo avon vo parfimerija go ima li
Девојки дали го имате користено RARE PLATINIUM парфемот и какво мислење имате за него. Го мириснав од каталог и мн убао ми мирисаше
@Krunicka, без размислување- Little Black Dress! Елегантен, софистициран и женствен а сепак секси И супер траен! Incandessence од друга страна (според мене) мириса на цветно, чисто..и толку Едит: Мислам дека од сите парфеми кои ги нуди Авон, LBD е најсигурен избор кога станува збор за подарок.