https://fimgs.net/images/perfume/nd.22208.jpg sto mislite za parfemot na luxe premiere sakam da go zemam no dali e traen? i dali ima jak miris ili poblag?
Zdravo devojki,sakam da go poracam parfemot premier luxe od avon.pa neznam koj aj dajte predlog mi kazaa deka rozeviot bil najubav
Бидејќи го имам Rare Рearls и ми се допаѓа, а сега се мислам дали да го порачам истиот или Rare Platinum дали можеш да ми направиш споредба? Како мириса Rare Platinum, не сакам многу „тешки“ парфеми.
па на пример мене раре пеарлс ми е потежок. и овој платинум е тежок таква им е линијата ама повеќе ми остави впечаток од пеарлс.ако не сакаш тешки парфеми раре парфемиве не се за тебе
Благодарам за брзиот одговор. Точно раре перлс е „тежок“, ама некако ми се допадна кога го имав, баш за ова време, зимски. Претпоставував дека и другите од линијата се во оваа категорија....Сепак ќе размислам и ќе порачам некој од нив, а на пролет некој од „полесните“
Здраво, може некоја Феминка што работи со Авон да ми пише во ЛП, сакам да го нарачам парфемот Premiere Luxe Gold Blush во Новогодишниот каталог на стр. 143. Фала
Koj е подобар овај или жолтиот од Luck ? Jaс од жолтиот сум презадволна а розовиот го немам користено.