Passion Dance Ненападно женствен, впечатлив, трајноста за тие пари му е солидна. Повеќе е за зимски период. Femme Exclusive Свеж, не многу траен но за сезоната пролет - лето е добар. Eve Duet Нежен, свеж, солидно траен но не е за зимски период. Far Away Gold Јак траен парфем со мирис на ванила. За зимски период е одличен. Incandessence Прекрасен, свеж, чист. Мирис што асоцира на среќа и добро расположение. Трајноста му е долга и за зимски период е погоден. Little Black Dress Убав, женствен, елегантен, едноставен, трајноста е солидна, за зимно време е добар. Rare Pearls Квалитетен, моќен, долготраен, зимски парфем. Rare Platinum Овој во последно време ми е омилен. Јак, траен, за зимно време е одличен. Tomorrow Топол, нежен, јак, долготраен, за зимно време е супер. Јас сите овие ги имам пробано и сите ми се супер.
Како сте задоволни од оној новиот двоен парфем? Гледам некои рецензии, го фалат. Не се лоши и мирисните ноти, ама ме интересира дали и колку е траен.
Цена на Far away gold? Одамна барам некој посасолен парфем со мирис на ванила, па ако е пристапна цената можам да го пробам.
Девојки да ве прашам дали се продава уште парфемот Jet Femme? Го имав користено мнооогу одамна, уште се сеќавам на мирисот
И јас исто така го имам и сум многу задоволна. Особено ми се допаѓа комбинацијата кога ќе ги ставам двата мириса истовремено. Трајноста за мене е солидна бидејќи ми издржува некои си 5 до 6 часа , со оглед на времево, ама и јас мислам дека е повеќе за пролетен/ летен период. Лично јас ставам малце појаки парфеми зимски период, но ако си преферираш нежни мириси , мислам дека би ти одговарло и за овој период.
jas sum zacleneta od 2013 god mislam deka togas izleguvase od prodazba.sega go nema so sigurnost ama bidejki cesto voveduvaat noviteti mozno e istite ili slicni noti da gi ima nekoj parfem so drugo ime
Soft musk го немам користено ама овие три да. Литл блек дрес значи со тој парфем нема промашај, парфем за сите времиња дефинитивно најубав од авон. Персив барем според мене е малку тежок парфем ама за овој период погоден. Авон фем е нежен, секојдневен период исто за овој период би бил добар. И трајноста им е океј.
Pur blanka blush Rare amethyst Овие два ми се предобри. Првиот трае многу и сум добила прекрасни комплименти за истиот. Вториот ми имаат речено дека мирисал на мене мустериозно, а постепено со испарувањето се осеќа вистинската нота на парфемот.
Женски ај пак помош, little black dress или soft musk, од каталогот што имам гребнато софт муск некако повеќе ми се допадна ама сакам да слушнам и мислење од некој што ги има користено.
mene sift musc mi e poubav ama trajnosta e slaba za razlika od little black dress koj trajnosta e mnogu pogolema
Јас напнав со прашањата ама уште ова,овие што се спрејчињата за тело,со исто име на парфемите,имаат ли сличност со мирисот од парфемот,наместо тестер да земам од нив па да одлучам за мирисот?