Оваа ли е таа нето понуда? Од овие производи можеш да нарачаш во секое време, само што ги нема во каталог и се по редовна цена, така? Кога последен пат си го видела Today Tomorrow Always In Love овде? Претпоставувам се работи за тој од 2016, тогаш извадија понова верзија на овој парфем, но и со тој би се задоволила. Малку се исповозбудив, парфемов ми е фаворит на сите времиња! За Brasil Beat така пишува во К17, дека е за последен пат во брошура. Која е таа акција? Јас го гледам во каталог со мини-спрејче, лосион и украсна ќеса за 1150, но тоа не ми е баш поволно, а и го сакам само парфемот.
ke ti pratam slika vo lp ako uspeam ne e toa neto. ovoj neto flaer stiga vo sekoe paketce jas ke pustam utre poracka pa vtornik ke stigne ke ti go slikam i nego,ovde n a internet go nema
Се си викам веќе не порачувам парфеми од авон и пак и пак се лажам.. Прснувам еднаш двапати, дел си стојат така, дел ги подарувам..сега последен го зедов soft musk жолтиот, е не го можам, ама ни најмалку не ми се допаѓа.. некој имаше пишано бил летен, мене и за во зима ми е премногу,а во каталогот кога гребнам ми е мбогу убав. Сите ми се слични еден на друг, и имаат некоја пре блага нота која ме потсеќа на шербет, во негативна смисла Не дека нема и убави ама и тие што ми се допаѓаат и тие не ми лежат на карактерот, едноставно не можам да ги користам. Luck жолтиот исто не ми се допадна, attraction и rare pearls не се лоши ама и тие така некако силни и благи. Сега го меркам тта ама дур не земам тестер не порачувам на слепо. Повеќето што сум ги пробала се доста трајни, тоа им е плус.
Sekoj razlicno mene ne me bendisa i ne e traen, i ne mi ostavi nekakov vpecatok od negoviot miris.. A za 160den dobar e
Јас би ти го препорачала, убав мирис, малку ставаш а многу се осеќа и трае. Е сега, вкус е во прашање, на некој му се допаѓа на некој не но мислам нема да згрешиш ако го земеш.
Јас го имам и парфемот мириса доста тешко. Според мене зимски мирис е ама има дефинитивно некоја нота на ванила. За трајност е траен многу. Девојки го има ли некоја парфемот siliky soft musk,а сега што е намален на 159 денари и како мириса и дали е траен?
Мислам дека го помириснав во еден каталог и мирисот му беше онака океј, стандарден мирис од авон. Ама сепак цената ме привлече најмногу па се обидов да порачам два, ако не ми е по вкус ќе ги дадам на подарок.
Мене многу ми е грд, како пензионерски,за стари бабички..јас би го забранила за продажба ама нели за вкусови не се разговара
Да кажам некој збор за Far Away. За мене лично е тежок, му дадов шанса ама се откажав. Доколку сакате тешки и јаки парфеми мислам би ви се погодил. Додека од друга страна, Little black dress ми е врв, го користев долго време, траен и јак, а сепак нежен и не пренападен.
Се сложувам целосно со членката над мене, Little black dress незаменлив парфем на сите времиња. Мислам дека не постои личност на која не и се допаднал (барем јас немам сретнато). За секоја сезона и за секоја прилика ми е . Ептен се израдував кога видов дека почнале да го продаваат и во шишенце од 100 мл. Класика, женственост, трајност се во едно