Poracav 3 vakvi parfemi ama samo 2 mi stignaa. Si rekov ako ne gi biva, barem za podaroci ke se najdat. Inaku zadovolna sum mirosot im e ubav ama poveke za leto I trajnosta im e solidna.
Во тековниот каталог Cherish е 849 денари, а има акција било кои два да си одбереш по твој избор (вклучувајќи го и овој ) за 1199 денари
Здраво. Дали некоја ќе може да ми каже нешто повеќе за парфемите Imari Fantasy и за Avon Dreams ? Кои се главните ноти и дали се трајни.. И кој би ми го препорачале вие
Dreams е незаменлив.Многу ретко се наоѓа во каталог,каде го најде ти?Го има?Има посебен мирис,не е нападен.Траен е и за во лете и за во зима е соодветен.Мене ми е омилен.За Fantasy не знам.
Во новиот каталог го видов лосионот за тело,па се мислев да си го земам и парфем ако има ,ама ете ретко се наоѓал
@DontLetMedown јас го имам imari и мириса навистина јако, дури помалку нападно има некој овошен мирис, повеќе е за во пролет/лето.
Јас сум дистрибутер во Авон, ги имам и двата парфеми avon dreams ми е повеќе како за во лето, а imari fantasy е појак парфем но може да се користи за секаква прилика ..Двата се трајни но imari fantasy мислам дека повеќе трае..Сите имаме различен вкус но според мене imari fantasy
Go naracav Koga bese 260 den vo focus I duri Sega pocnav da go koristam. Zboruvam za imari fantasy a gledam prethodno Edna clenka prasuvase za nego. Prijaten miris ne mnogu Jak a po trajnost e soliden.
Bash super si go opishala parfemov poo opisov bash kako za mene,blagodarenie na tebe go narachav Inaku Dali gi imas probano novice parfemi na Eva Mendez?
Ne ama sakam da go poracam zoltiot parfem vo tekovniov katalog. Ne mi teknuva na imeto zolta ambalaza e. Go pomirisav vo katalogot I vpamet mi ostana mnogu mi se bendisa. Bi trebalo da se trajni
Здраво, некој да ми каже дали лилјавиот, синиот и портокаловиот се слични на белиот ? И какви се и кој е најдобар освен белиот ? Белиот не ми се допаѓа бидејќи на прашок ми мириса. И некој збор за Имари Еликсир ?
od pur blankite plaviot mene mi e najubav - pur blanca elegance bas eleganten.od kolekcijata imari poubav mi e imari elixir iako vo momentov go koristam imari fantasy
@Autumn Beauty се согласувам со членката над мене. Од пур бланка го имам розевиот, белиот и плавиот ама дефинитивно плавиот им е најдобар. Цело лето го користев плавиот мириса убаво, бежни и траен е. Белиот им е искрено по малку јак, јас си го користам овој период. А розевиот им има некој цветен мирис, лилјаковиот го немам користено.
Denes samo sto go dobiv parfemot na E.Mendez confidence I reshiv da spodelam so vas, mozebi I ke I pomognam na nekoja feminkA dokolku see dvoumi Dali da go poracha Parfemot e definitivno za vo prolet, I toa e dnevna varijanta mirisa na svezo,na vanilla I Ima puderasti noti vo sebe Lesen e I ne napaden, ne gushi Traen e, od sabajleto see prsnav na raka uste go osekjam
колку што знам и во к4 ке биде со 30% попуст доколку се порачаат два парфеми од одредени страни во каталогот. Така да искористете ги попустите