Јас имам земено вакви спрејчиња, не овој конкретно, и можам да кажам дека не се трајни, брзо ветреат. А за како мириса овој, не би знаела.
За другите знам мене чершот или како и да е и рарето супер ми беа и уште ги користам ама баш и ми трааат што знам. Конкретно за овој мослев каков е .
Здраво, јас му ја имам купено на маж ми таа тоалетна вода како поклон. И пошо како право њушкало сум за парфеми можам да ти кажам дека трајноста на тоалетната вода е солидна, јас на него ја осеќам дури и по 5 часа а на облеката останува и подолго. Во врска со мирисот мириса онака пролетно свежо и на чисто.
Го нарачав Far Away од 50мл и премногу ми се допадна па решив да го земам и од 100мл, но квалитетот нема ни најмала сличност, ниту мирисот. Големиот не трае долго а што е најлошо лошо мириса, како да се работи за сосем друг парфем. Може ли некоја жалба да се поднесе или ништо не може да се превземе во ваква ситуација?
може некој да ми помогне со изборот за машки парфем се мислам за black suede тоалетна вода што е 12о мл или black suede touch ama i dr primeri se dobredojdeni
кој парфем да го одберам од овие mesmerize black mesmerize red rare gold rare pearls rare amethyst sensuelle aspire debut
@kajl зависи какви мириси ти се допаѓаат. Од горе наведените rare pearls мене лично ми е еден од најомилените од авон. Mesmerize black го имам и лично мене не ми е ништо посебно, по малку и јак ми е мирисот. Sensuelle исто не е лош. Другите не ги знам.