душо бев зафатена цел ден обврски едно друго,имавме генерациска средба не стигнав,овде ќе објавам се што ви треба
Pur Blanca портокаловиот,синот или розевиот?Или пак, Imari Fantasy или Imari Elixir.Се мислам и меѓу Summer white.Препорака,најубав од сите овие.Некој летен мирис да е.Ги немам ниеднен користено ни пак мириснато.Сега користам Pur blanca бел и сум задоволна,ама се мислам сега да сменам додека се намалени.
Ги порачав овие парфеми од авон. Прв пат порачувам па би ве замолила за мислење? И да, дали се трајни?
@Kija94 ги имам првиот и вториот. Првиот ми е еден од најомилените од Авон, многу убаво мириса. А и вториот не е лош само што има некој благо нападен мирис. Третиот не сум го користела го имам само мириснато и океј е.
Rare Pearls го имам и сите ми викаат дека многу убаво мирисам. А Авон Luck е многу јак ама исто така сите ви викаат дека е многу убав според мене то да го порачаш а третиов не го имам пробано . Меѓутоа јас ги имам порачано повеќето од Авон парфем затоа прашувајте ќе ви кажам сега ја најдов страницава!
Luck e совршен за во зима. Го имам користено и за цената има одлична трајност. Го препорачувам, само што не е за во овој период
Да зимни се видов според составот и luck и Pearls. Само ме интересираше дали се добар избор. Сакам не многу јаки пудерасти, дрвенести парфеми. Сега ми велите luck е јак и малку се разочарав ама ајде ке пробам па ќе споделам впечатоци.