Овој ми рече дечко ми да го порачам,ми рече сакал да ме чести Убав е,го мириснав на каталогот и ми се допаѓа,изгледа како лесен но е сепак зимски парфем,малку е потежок и ми е сличен на фантази на Бритни И морав да кажам,многу барби изглед има,многу ми се свиѓа вака на изглед,интересен е Конечно и јас да се подновам покрај пур бланката сега и овој..
Пур Бланка ми е сега нов(нели тој без распрскувач)и ми се допаѓа многу,а никогаш не сум го приметувала..Свеж ми е некако..
^^Убав е, мене ми се допаѓа, ама лошо е тоа што не трае долго... А сум имала други парфеми од Авон, и тоа поефтини, а сепак треаеле подолго од овој
Ич не е убав. Сите викаат младешики е, а ништо нема младешко и свежо во него. Јас го порачав на немириснато, од фалења од сите, и огромна грешка направив и немам парфем сега Никаков е искрено, а не ни трае. Ене така ми стои.
Не знам зошто такво искуство имаш со outspoken, мене ми е многу убав и ми трае, сепак е прашање на вкус, а Fearless ако сакаш да си го порачаш, прашај некој преставник од Авон ќе ти даде тестер и сама ке одлучиш дали да си го порачаш или не
vik44e и јас си го порачав Пур Бланка без распрскувач, и мене ми е многу свеж , но кога ќе дојде колешката на работа намирисана со Пур Бланка толку убаво ми мириса и многу јако мириса
Леле и јас го сакам тој парфем... преубаво мириса.. се уште го чувам шишето стварно не се фер.. зошто го нема повеке??
"Fearless ако сакаш да си го порачаш, прашај некој преставник од Авон ќе..." фиарлес? па она го има веке купено...да не мислеше на мене, Нејм?
Од парфемите: Christian Lacroix Rouge, Ungaro Fever, True Glow, Far Away Dreams, Little Black Dress... Од тоалетните води: Pur Blanca!
Парфеми од Oriflame Litlle black dress за мене е најубавиот парфем!!!!! Го обожавам Баш планирам вечер од него да си ставам
значи ист вкус за парфеми само Far Away Dreams го немам користено до сега, другите сите сега го чекам Christian Lacroix Rouge да ми стигне мм колку е убав и зелениот е добар ма некаде за на пролет кон лето
Кажувајте кај да го најдам парфемов!! ОД Авон е. Зашто немаат залиха не ми е јасно. Ќе извадат нешто убаво и одма го снемува. Не е фер!! А и така си ги губат муштериите!!
Little Black Dress според мене е најубав! порано имаа еден Тахити така нешто се викаше и буквално се бањав со него, ама не го продаваат веќе.. сега го користам тој Brazil Beat многу ми се свиѓа
Today, tommorow, always ми се допаѓа целата колекција, а моментално го користам little black dress и сум презадоволна