Па добро за тебе ако не вредат тоа е во ред. Но парфемите апсолутно си вредат за парите. Конкретно за Attration нема некој што не го сетил кога сум била намирисана со него, а и со многу други парфеми од авон. Е сега има и парфеми оргинал од 3000, 4000 денари има парфеми од 100е, 200е не е само авон на кој не му одговара немора да купува од таму.
Isto i kaj mene go primetile Attraction. No zavisi do samoto telo kako reagira na sekoj parfem razlicno.
Мислење за Avon Attraction? Сакам благи, ванилести парфеми, па ме интересира дали е овој таков и дали се задржува подолго.
Пробај го Far Away Royale баш е ванилест и сладок и за овој период. Ти препорачувам да го пробаш пред да порачаш поголема милитража. Има од 10ml ако не ти е погоден брзо ќе го потрошиш.
Не знам дали беше некоја грешка, лани ја нарачав 100 мл верзијата од Far away и не мирисаше исто како малата верзија. Му се случило ова на некој? И квалитетот не беше ист. Со тие од 50 мл не сум имала проблем, секогаш сѐ во ред било.
Da,mene so little black dress. Od 100ml bese bukvalno voda. Se cudevme so drugarka mi koja e razlikata.
Исто и мене. Го сакав Far away многу порано а во 100 мл не ми беше ист на мирис. Ако го потрошам од 100 мл ќе го порачам во 30 мл. пак.
Поубави се парфемите во мало пакување сум приметила, не само од Авон туку и сите други што имале поголема и помала милитража, помалите ми биле многу поубави и потрајни.
Ме изненади овој парфем од Авон, Eve Truth. Ми одговара некако, ептен ми е по вкус и доста трае. Од малите шишенца имам од по 10мл и ќе си го земам во некоја наредна прилика тој од 50мл, не очекував толку да ми се допадне.