Трае доста, ама ако не си љубител на таков мирис не го зимај уопште затоа што ми имаат речено дека мирисам како "мајка" Пробај го виолетовиот Ребел бољи е.
Јас долго го осеќам на себе парфемов, се осеќа и на облеката исто и после носење, баш онака цела соба мириса.
Ау неќам мајчински мириси аххахаха, само ме интересираше оти сум слушнала многу рецензии дека парфемите на Авон не траат долго.
Тоа е индивидуално, ја обожавам јаки мириси и лично ми е омилен. Уопште не ме потсеќа на мајка хаха. Секој со својот вкус, види у каталог мирисот дали би ти се допаднал, за траен, траен е.
"Незамарање" со мислењата на другите е пола здравје. Чим ти се свиѓа тебе зашто да не си го носиш, не го носи таа што така рекла, чудни и луѓево со беспотребни коментари се искрено.
Подобро земи 10мл барем да го пробаш оти можно е или да го сакаш или да го мразиш нема измеѓу, тежок парфем е. Иначе мене лично од Авон меѓу најтрајните ми е на облека трае цел ден.
mene mi e mn tezok i ic neubav. Po slusano od site deka im e mn ubav go zemav. Ama ne go mozam.. Sepak e stvar na miris individualno.
И мене не ми е нешто посебно оти не сакам благи парфеми баш, и јас од преслушан што ми беше го земав, ама се трпи затоа што не е преблаг. За траен претраен е затоа го пишав.
Од каталогот ми се допадна VIVA LA VITA, ама оти не сум користела парфеми од Авон одамна не знам дали е траен. Го има ли некоја користено ? Инаку пред 6-7 години го користев Cherish и многу ми се допаѓаше. Совет ?
Дали некоја го има пробано? Ми мириса убаво во каталогот, но не знам, дали е понежен/потежок од оригиналниот far away во живо? И дали е траен како него?