Да се надополнам, мене лично оригиналниот far away многу тешко и нападно ми мириса, но се е ствар на вкус. Додека црниот ми мириса понежно, го користам баш овој период. Инаку ги имам пробано претежно сите парфеми од авон но ми имаат оставено впечаток today tomorrow, attraction и rare pearls белиот и златниот, сивиот не многу е тежок.
Мене ми мириса слично на оригиналот на каталог инаку го немам пробано. Инаку од far away колекцијата најмногу ми се свиѓаат royale и infinity. Оригиналниот ми е изменет од порано некако или дека од 100ml не е толку концентриран, не знам... Ама од порано и доста ми е изменет вкусот за парфеми оти почнаа некои да ми сметаат така да може и до тоа да е.
Да, тој од 100мл не е толку убав, како помалото пакување. Со сите парфеми од Авон ова ми се случува. Поголемите пакувања не ми се допаѓаат воопшто, малите се многу подобри и потрајни.
Да али за проба се добри, и нормално ако имаш повеќе парфеми, оти реално не се трошат брзо кога имаш колекција.
Девојки, дали знаете дали сеуште го има парфемот FEME мислам така се викаше, го користев пред многу години и сакам пак да го најдам некако а не можам.
isto Imary Fantasy kako mirisa na slepo kje go kupam citav neso vanila imalo cvekjina nekoj po detalno da go opise dali e traen itn...?
Тоа е оригиналниот Far Away, тежок, јак и остар, најдобро пробај го со помало пакување затоа што не му се допаѓа на секого. Иначе траен и добар е за есен-зима.
Мене ми е преубав за овој период. Ама да тежок е и има доста поделени мислења за него, на некои не им се свиѓа, а на некои ни е преубав. Ако сакаш јаки парфеми земи го, ако сакаш понежни не верувам дека ќе ти се свиѓа.
И мене ми беше убав, го користев повеќе од 5 години, ама ова со 100ml ми го расипа. Ќе го пробам ако начекам 30ml ваљда е до концентрацијата на парфем во шишето.
Има некоја нота плус минус, не е ист. Го користев уште пред 10 години ама само од 30 мл тогаш го користев и гледам разлика. Може е и поголема концентрацијата на 30 мл затоа мириса поразлично. Плус побрзо се менува мирисот... Почекај ќе видиш.
Машки парфеми (мириси) што траат? Мислење за индивдуал блу трите мириси? (гледам дека се намалени на 349) Авон софт маск исто за трите мислење кој е најдобар и дали воопшто се трајни? На кратко препорачајте мириси кои се трајни а моментално се на попуст. Благодарам
Ве молам за предлог машки парфем кој трае. Не можев да го најдам машкиот атракшн во овој каталог или сум грешка? По читањето на вашите одговори одлучив да земам помало пакување бидејќи е поконцентрирано