Полесен или малку потежок? Пошо полесните ноти од авон не се така трајни. Од нив најдобри се cherisch, pur blanca (rozevata no i belata), perceive silk, celebre rozevata. Today tomorrow always tta - today Little black dress, Maxima Maxima Icon Lucky me Luck for her Последниве неколку имаат потешки ванила ноти ама се убави за овој период. Средна трајност имаат
Се мислам меѓу perceive i perceive silk? Кој ги знае и двата нека ми помогне. Секогаш сум за понежна варијанта.
Perceive silk. Обичниот perceive е малку како освежувач за тоалет. Види го и perceive cashmere. Понов е, ама не е толку летен, можеби е подобар за овој период
Дали ти се допаѓа perceive silk? Каков е? ИЛи некој друг? Јас го користам rare pearls но сакам да сменам малку.
Дада и доста трае. Основите се цветни, но треба да прскаш помалку пошо ако претераш е задушлив, иако е цветен. Ама е многуууу полесен од rare Pearls
Можеш онлине без да имаш претставник. Ќе ја отвориш нивната страна. И имаш таму, порачај онлине, еден период имаше и step by step како да направиш акаунт. И можеш сама за себе да си нарачуваш, без да те замараат менаџерите за некои понуди. Само доставата дп дома е скапа 240ден
Верувам дека и Perceive Silk е нежен, мене ми е допаѓа и оригиналната верзија. Вкус е во прашање, ако не си сигурна порачај си тестер и види.
Да се надоврзам, види го cherisch или celebre розевиот. Со овие два нема утка, мислам дека се едни од најубавите. Е се доста лесни нотите, можеш и ова време да ги користиш, не се задушливи
Да ги пофалам само tta the moment, eve become. Tta the moment е копија од Прада парадокс. И тоа добра копија, без да мириса на евтин алкохол. Сличноста е некаде 80%, можеби малку по интензивен е тој од Прада. Ако некој бара копија од дизајнерски, еве. Eve become е цветен, иако не е премногу летен и некако мириса слатко истовремено, па ме потсеќа и на колачи како за периодов. П.С. не сум нишо менаџер ниту работам со Авон, само обожавам парфеми па споделувам импресии. Не терам бизниси Спојлер: Парфеми
Јас ги користам двата, мене perceive ми е поубав ама е потежок така да доколку сакаш понежен тогаш perceive silk, убав е и тој.
Либре е многуу поинтензивен и на лаванда. Баш сега ќе се изнашприцам со триве да видам баш споредба. Иако од либре иам копија, не оригинал
Да да, овој од Авон е посвеж, ама ми има сличен вајб ко копиите, оригиналниот го немам мириснато. На пример тој од Зара е послаткаст што се споредува на интензивната верзија.
Zdravo, ne mozam da najdam od maskiot miris Premiere Luxe na Avon, dali znae nekoj kade moze da najdam stara zaliha bidejki vekje ne se proizveduva ili eventualno koj e so ista/slicna nota koj sega e vo ponudata?
Здраво, дали некоја знае дали парфемите Максима и Максима Икон (за жени) се прекинати да се произведуваат? Два месеци по ред не ги гледам во каталозите