Maxima Icon бил во аутлетот во ноември a сетот Maxima во октомври така да ништо чудно да ги снема за некој период. Веројатно уште ги има на залиха ама не ги пуштаат во секој каталог. Прашувај си претставници и ќе ти кажат. Машките исто беа во аутлет така да доколку сакаш да си нарачаш во наредните месеци направи го тоа оти ништо чудно да ги снема скроз. За жал многу често укинуваат парфеми што некогаш ми е криво за нецела година ги снемува... Глупости.
Здраво девојки ,искуство со овој парфем на Авон дали е траен? Сакам да го нарачам.Се работи за TTA wonder
Ја го имав како мало тестерче. Убав е, летен. Искрено малку периодов сите овие ми се исти/слични. И понекогаш ме потсеќаат на освежувач на воздух. Единствено tta this love i tta today ми се ептен погодени
Мене во сите парфеми на Авон ми струи некоја линиичка која ми е предосадна, пренападна и ми предизвикува кивавици. Многу чудна работа. Затоа веќе такви работи од таму не земам. Всушност, и со другите производи ми е некако така, слично е сѐ.
Авон ги расипаа парфемите и многу ми е криво и тоа од кога ги покачија цените... Сантини и економик се по трајни:/
Имаше порано еден Apha парфем на Авон доста траен беше,и убав..штета што не се произведува веќе одамна
Така е, исто добри беа литл блек дрес, фар авеј, максима.. И тие шо ги има сеуште се како вода спрема тоа какви беа.