мн одамна го имав добиено на поклон овој парфем http://www.talkingmakeup.com/pics/avon/avonc1.jpg мене не ми се допаѓаше затоа што е премногу цветен, летово кога бев на гости во друг град го користев затоа што имав едно мини паување од 15ml и ми беше згодно за во чанта (за да не мкнам големо паковање) и најискрено бев изненадена од реакцијата на другите, добив премногу комплименти дури и од луѓе што не ги познавав (на пр. една продавачка од еден бутик). Инаку омилен ми е Today од today tomorrow always линијата, предобар и мн траен парфем го користам веќе три години.
ги имам пробано речиси сите ( и имам само пофални зборови) но овие два ми се толку добри(да не речам јебозовни), нема некој да не ме прашал што парфем користам
Little Black Dress, Christian Lacroix Rouge и најновиот Slip Into.... Ми се допаѓаат многу, а и сметам дека цената е пристојна.
Мене ич не ми се свиѓа новиот Слип инто...А новиот today tomorrow always е преубав.Мене in bloom ми е животна желба,1500 денари е,па многу ми е тоа за парфем мене.Никогаш не сум купувала ептен скапи парфеми па цел живот со тестери си го минав од парфемот чекајќи да го добијам на подарок ама никој не сака да ми го купи
од сопругот за 8 март го добив far away убав е но малку ми е јак сепак jet femme i pur blanca белиот ми се поубави
го користев од авон само litlle black dress и многу го сакав,но тежок мирис е и не би го користела сега
Јас го користев овој и уште имам но мислам дека подобар е обичниот Jet Femme. Трајноста на парфемот е слична како и останатите парфеми од Авон, а капа му симнувам само на Far away кој трае со денови а на некои блузи на кои сум претерала со ставање уште се осеќа мирисот иако се перени Инаку од Авон ги имам пробано скоро сите парфеми освен лакроа црвениот,passion dance,rare pearls i rare gold, многу ми се јаки некако и не се за мене,a единствен парфем кој ми е одбивен е Pur Blanca белиот. Никако не можам да се решам за Always пак да го купам иако ми е еден од омилените, се излегуваат нови парфеми и одма нив ги купувам Штета што повеќе го нема Be kissable според мене единствен специфичен парфем (тоалетна вода) на кој неможев да му најдам сличен, а по кој ме препознаваа другарките