Според мене убави машки парфеми во Oriflame има многу, но најубав ми е Giordani кафеавиот, и зелениот е убав, но повеќе ми се свиѓа кафеавиот. А сега во овие 2 каталози се мн ефтини. Толку ми е убав тој парфем што речиси се заљубив во него, го ОБОЖАВАМ
Последно го добив на подарок AIR тоалетна вода е и убаво мириса, свежо и доста трае, мада има и поубави мириси од орифлејм. Дивајн ги имам користено и плавиот и црвениот, ама дефинитивно плавиот преубаво мириса.
Заради плавиот Дивајн мене името ми е така Го сакам најмногу од сите! Иако во последно време ми се убави и ги користам Midnight pearl i Diamond musk i Amber Elixir A имам уште многу од Орифлејм,сите ми се на посебен начин убави,а и некои има што ги нема веќе,а ми фалат.
Во моментот го имам Амбер Еликсир- типичен зимски парфем кој многу ми се допаѓа. Го користев и лани во зимскиот период и сега пак си го земав, заедно со кремот за тело кој ја прави кожата прекрасна. Досега само комплименти добивам за мирисот, и тоа од припадници на машкиот пол
Само што ми стигна парфемчево(Delicacy),преубаво е Баш мириса на малина,ах само си го мирисам сега,едвај чекам да си го искористам
Мм го користи fullspeed и тој од машките сега за сега највише ми се свиѓа а од женските има повеќе enigma,volare,divine Знае ли некој дали уште го има NOMADIK одамна не сум го видела у каталог????
Штета што Freya го нема веќе Преубав мирис.. Во следниов каталог ќе има некој нов зимски на Elvie,баш го мириснав,и не е лош. Баш како за зима е,малце тежок али супер за периодов. И потсеќа на снег,на ладничко..
Конечно го нарачав Midnight Pearl, ама после два часа не го ни осеќам на мене...скроз испарува.... За тие пари (од поскапите е во каталогот) мислев дека е потраен, ама ништо...
http://www.youtube.com/watch?v=jXkIQzrm ... ure=colike http://www.youtube.com/watch?v=5smPulWx ... re=related А оваа убава рекламата,незнам каков е мирисот...
Овој го порачав на слепо зошто прочитав цимет и ванила, а сите парфеми дома ми се свежи, па си реков малку некој потежок или поблаг да пробам. Не знам ни дали трае ни каков е мирисот, ако го има некоја користено, молам за информации
имам користено многу од парфемите(и некои тестери) бидејки бев орифлејм консултант пред неколку години инаку ми се допагаат: Воларе,Мираж,Џордани вајт голд, Гордани Голд,Грејс
Мирисот е преубав! Доста благ,баш се осеќа мирисот на цимет Мене ми е еден од омилените парфеми од орифлејм. Ако сакаш ванила,и поблаги парфеми ќе ти се допаѓа овој ептен
^Ми стигна и многуу ми е убав, прекрасно мириса, некако ориентално и благо, а не ми смета воопшто како некои јаки и благи парфеми. Препораки и од мене за овој парфем, ептен пријатно ме изненади.