Парфемот е нов,и кога прв пат го мириснав - тоа беше љубов на прв поглед. Ама не и на втор .Не се предомислувам дека прекрасно мириса,туку не трае долго
Според вас кој Divine е подобар? Плав Спојлер или црвен? Спојлер Во тековниот каталог го има црвениот по цена од 899, а во наредниот го има синиот по цена од 779 Па се мислам дали да го порачам црвениот или да чекам нареден каталог за синиот? И за овој сакам мислење, ако го има некој користено Dancing lady hypnotic night?
Мене плавиот,deffinetly А црвениот е поблаг онака,поќе како на овошје и цвеќенца ,а овај синиот е поостар,а истовремено и нежен,онака секси и заведувачки You choose А Лејдито не го знам.
Имам користено повеќе парфеми од Oriflame, мирисите им се прекрасни но според мене не се баш трајни. Е сега за цените зависи, има некои кои според мене и не вредат баш. За исти пари се наоѓаат многу подобри парфеми. Но затоа пак често се случува да бидат и на попуст така да во тие моменти вреди да се земат. Моментално го имам Enigma и сум задоволна. Најдобар е од сите кои сум ги пробала. Освен тоа и по траен ми е некако од другите, единствено тој кога сум го носела ме прашувале што парфем имам ставено
Дефинитивно чекај го попустот на плавиот Divine,мене истовремено ми е најнежен и секси,не загушлив,а сепак толку приметлив..I love it..
ТАка само ти се чини,50 ml е Нема друго пакување,мора да е тоа од 50 ml,пиши на кутивчето. Иначе преубав е,баш за него ме прашувале каков парфем сум ставила.
Јас од овие tommorow го користев и преубаво мириса, а најмногу ми се допаѓа Џордани, од таа колекција кремата ја користев, преубаво ми мириса
Ама овие трите се од Авон,не се за овде А Џордани е од Орифлејм,мене ми се допаѓа Џордани еден посебен што е,како со сонце на него,понежен ми е,еве овај : Giordani gold shine се викал
Иако до пред некое време бев против јаките парфеми , ми се лошеше ,отварав врати ,прозори , итн некако испадна да го купам Amber Elixir и моето мислење се смени .Иако станува збор за тешок парфем мене навистина ми се допадна и се заљубив во него но секако под услов да го користам зимно време ..а и да долго трае ....
енигмата е мн јакк парфем и доготраен,женствен и се чувствува насекаде кога поминувам. секако уште по долготраен ако пред да се нанесе парфемот се измачкате со кремата енигма.
За матура добив на поклон 2 парфеми од орифлејм. Едниот е Precious red dream и да, на капачето има прстенче кое се вади и може да се носи (бај д уеј го добив од партнерот заедно со една сребрена алка) , а другиот Еклат и двата прекрасно мирисаат, мада еклат повеќе ми се допаѓа.
имам користено многу парфеми од oriflame а најдобри ми се сребрениот џордани и сега користа исто еден Felicity добар е и траен