Розевиот е овошен така малку појак, мириса на малина, а белиот е цветен и понежен со дијамантски прав внатре наводно ама сепак мислам дека се обични светки, а на капачето има прстен. Јас го имам белиот со прстенот и задоволна сум Толку од мене, останува ти да одбереш.
Уф, многу ги сакам. Порано коа ке си нарачав (купев) абе се бањав у нив , го имав овој белиот , горе што е со прстенот, многу ми се свиѓаше , сеа одамна немам купено од орифлејм парфем , незнам зашто
Кој од овие парфеми ви е најубав(нај пријатен,нежен)?!Ве молам помогнете ми незнам(не можам да се одлучам бидејќи ги немам користено и незнам какви се). Кој да го порачам...
Овој http://fimgs.net/images/perfume/nd.6843.jpg или овој? http://gb.oriflame.com/catalog-images/p ... 1430_1.png
Мислам дека нема да го има Divine Sensual повеќе во каталозите,а мене лично повеќе ми се допаѓа Divine отколку Amberot,бидејќи ми е потежок амберот.
На времето ја користев цела колекција Giordani gold , од креми за тело, roll on , спреј , пудра , перли па се до парфемов, ама овој, а не shine , white gold и сл. Преубаво ми мирисаше и што е најбитно трае. Сега не знам каква е колекцијава, другарка ми престана да работи во Орифлејм одамна, па немам земано кој знае од кога.. И така
Toчно овој го користев, моментално не го имам овој, но овој ми има оставено најубав впечаток. Трае, а косата ми мирисаше и после нејзино миење. Се најдобро за нивните парфеми
најубави парфеми од орифлејм ми се: траат доста...така да мислам дека вредат за цената, за разлика од некои кои после половина час се губат
Како веќе консултант на Орифлејм, како да се логирам на страната за да правам порачки преку интернет? Таму има за зачленување на нови консултанти, а јас како стар незнам како да се вклучам. Знае некој да ми објасни?
Се логираш со консултантското бројче и на почеток незнам,можи со матичниот да беше како пасворд,а после можиш да си смениш. Горе десно има за Влез пиши и после кога ќе влезиш,најдолу се појавува сегашниот каталог и до него пиши брза порачка.Си ја отвораш и ги пишиш бројчињата на производите и количина и после под него имаш продолжи,па некои понуди и реалните цени со поените и крајно за веќе да ја пуштиш ќе ти пиши Сними ја порачката,со тоа е веќе завршено порачувањето. Се надевам да се снајдиш,ако не,пиши ми ЛП,поздравче
Го има некој пробано новиот Денсинг лејди и ако го има ,дали е добар? Знам дека секој има различен вкус ,ама ме интересира...
ако мислиш на љиљаковиот супер е. мајка ми го има и е прекрасен, а и долго трае. така да овој парфем има големо :up: од мене
Мајка ми е зачленета и почесто ги менувам. Вредат парите.. Ги користам Rock Angel, Divine (црвен и син), Misso, Midnight pearl, Dancing Lady (виолетов), Love Potion и други. Многу убаво мирисаат.