Прочитав овде позитивни критики за Амберот и го купив. И не само што јас се самозаљубив, туку секој околу мене се заљубува . А од посилниот пол добив и позитивен комплимент. Засега овој ми е најубав, и препорачувам. Зимен парфем, кој долго трае.
Ги имам Амберот, Дивајнот и Елви вајт меџик кој многу ги сакам Пред некое време го порачав тој Lovely Garden сличен ми е со Love potion, па не ми се свиѓа многу. Сега се мислам за Елви Вајт меџик пак да го порачам баѓи намален е
Сум го користела Амбер Еликсир и мнооооогу е убав, како што рече caroline.costa : И не само што јас се самозаљубив, туку секој околу мене се заљубува. А од посилниот пол добив и позитивен комплимент. Ама не ми одговара на цената... неможам да си дозволам 1300 за парфем. Денсинг Лејди Хипнотик Најт мама го користи во моментов ама не ми е нешто нај нај ... А јас си го трошам MUSE и задоволна сум (не ги заменува Амберот), а исто така не се лоши и London, Elvie, Sparkle in Paris (new) & Volare
Дивајнот ми е најубав а и Еклатот не е лош...Сега треба да ми стигне овој новиот Sparkle in Paris, и тој е убав
девојки го имате ли користено овој парфем? убав ли е? трае ли бидејќи сакам да си го порачам,некако многу убаво ми мириса
Јас го имам Sparkle in Paris и преубаво мириса. Единствена мана му е тоа што трае многу кратко време.
Мене ми е преубав,слатко мириса,не мириса точно на чоколадо,туку измешано,се осеќаат и другите состојќи. Еве во чантата вчера ми се истури малце,сега цела чанта ми мириса Пак ќе си го порачам
Јас го имам,преубаво мириса и трае. Си го чувам за посебни прилики,не сакам брзо да го потрошам бидејќи премногу си го сакам,а и го нема во секој каталог за да можам пак да го порачам. Нека ти стаса па ќе кажеш како си задоволна ти.
ја го порачав во каталог 17 го има и е 760 мислам дека толки беше а по набавна ќе ми го дадат ќе ми испадне околу 600 едвај чекам да ми стаса, фала што одговоривте
ДА,баш во тој каталог што следува мислам дека, го има,намален е Последниот каталог за оваа година. Изгледа и јас ќе го порачам пак.
да многу убаво мириса ја сакав да си го порачам,имаше и гел за туширање и лосион мислам,ама не го порачав, си го порачав лове потион, ама овој парфем мислам дека не е баш за сега,онака свеж е ко за на пролет и на лето