Дааа,убав беше,јас уште имам од него во едно мало шишенце На убави спомени ме потсеќа.За жал,нема веќе како да се нарача.Единствено таму на ebay да провериш,евентуално во другите земји ако го има па да се продава...Ама не ми се верува.Баш им пишев на официјалната страница за тоа што ги повлекуваат доста од мирисите,и тоа многу од убавите,ама којзнае дали воопѓто ќе видат...
Парфем број 1 од сите Орифлејм парфеми за мене...убаво ми мириса,траен е,мирисот не ми здосадува,неколку пати во годината му ја намалуваат цената на 700 и некој денар така да тогаш си го купувам...кога имам ставено од тој парфем многу другарки и колешки ме прашуваат што користам така да и нив ги навлеков на тој парфем едноставно го обожавам,до сега неможам да избројам колку шишенца имам истрошено
брат ми го има истиот и е мн задоволен од него и преубаво мириса, ама и кафеавиот е мн убав. така да за било кој од тие 2 се одлучиш нема да зажалиш
тој го има зелениот, а дечко ми го има кафеавиот. според мене кафеавиот е поубав и подолго трае. а и брат ми некако повеќе го сака кафеавиот. така да ти го препорачувам кафеавиот
мммм многу е убав, дечко ми мора да го има овој го имам и секогаш кога ќе се прснам дечкоми ми вика дека многу убаво мирисам, стварно е преубав, и ми е криво што па не го порачав во претходниот каталог за 500 денара мислам дека беше, за џабе, овој го порачав намест лав поушн,поправо ова е тоалетна вода и баш ми се свиѓа како мириса, ме потсеќа на пролет, и ќе си го чувам нека затопли за тогаш
Мојот омилен парфем од Орифлејм е Амбер еликсир, а сеа еве чекам да стаса порачан ми е новиот Амбер еликсир најт, па кога ќе го пробам ќе ви пишам дали е убав и траен.
Мене многу слично ми мириса како овај,па ко ќе го земиш ако знаеш да ми кажиш дали е така.А овие (трите од групата вакви) ги повлекоа од продажба,многу се нервирам
моите омилени се: Precious Moments го користам за свечени прилики бидејќи пушта доста светки,додека Sparkle in Paris ми е повеќе за преку ден...