^ Мајка ми го користи. Парфемот мириса прекрасно, но малку пресилно за мој вкус, пресериозно некако. Нејзе и‘ е ептен погоден и со години го користи. И да, траен е.
го немам користено ама Џордани е најдобрата линија во Орифлејм, а со оглед на тоа дека поскапите парфеми им се релативно трајни за џорданито не се ни сомневам во трајноста
го немам користено ама Џордани е најдобрата линија во Орифлејм, а со оглед на тоа дека поскапите парфеми им се релативно трајни за џорданито не се ни сомневам во трајноста [/q јас го користам со години ама оној сивион и мислам дека нема да го сменам преубав е и карактеристичен а и претпознатлив јас би ти го препорачала
Дали се трајни? - па и не баш, но ми се допаѓа Вредат ли за цената? -може малку поефтинки да бидат се зависи од периодот кога како начекаш Кој парфем од Oriflame ви се допаѓа најмногу? -love potion ,и сега некој светкав порачав
Таков во каталогов не сретнав.. Освем ако мислеше на Love Potion.. Спојлер http://ui-img.parfumo.de/15155_5bf4083df7b505d7c556bfb9ab057d40.jpg Пишува дека е 899 денари. Друг не сретнав..
Не се нервирај,некогаш не сме ја виделе темава,па не сме одговориле Иначе сликата за да се гледа,тој линк го селектираш и притискаш на Img во табчињата над местото за пишување. Потоа,јас го имам користено парфемчето и ми е преслатко и преубаво мириса и е многу нежно. Трајно средно.