Jas mnogu sakam da go probam Enigma ama zdravje ako ima popust Do sega sum koristela poveke parfemi od oriflame i najubav mi e Miss O rozeviot
Јас како верен член на oriflame, сум ги пробала речиси сите парфеми и некои траат подолго, некои не, но зависи од кои ноти се составени. Најмногу од сите мене ми се допаѓаат: Enigma, Petal Quartz, Dancing Lady, Saga, Giordani White, Casual cutie, Lucia, Nothern Light и новиот Chiffon.
Од Oriflame го имам користено само Volare ама тој што беше лилјаковиот што го има само во Март месец пред 8 Март, секоја година по два такви можам да си дозволам, ама парфемот е закон, мириса пролетно на зумбулче, лилјаче така некако
Значи зачленета сум во oriflame веќе 7години и редовно правам нарачки, фреата го нема многу оддамна. Можеби се збунила со некој друг парфем девојката што пишала дека го имало.
Од орифлејм моментално го имам дома Миссо жолтиот Луциа ама некако луциа не ми се допаѓа зошто едвај трае и некако мирисот е како јаболко нешто така убав е мирисот но не трае
Giordani White Gold дефинтивно најдобар! Преубаво мириса, трае цела ноќ и остава впечаток кај вашиот партнер! Секогаш сте препознатливи по вашиот мирис затоа што е необичен, моќен и делува смирувачки
Ги имам користено Beliеve,Northern light за овие мислам дека уште одамна ги нема во каталогот.Други кои ги имам користено Giordani gold i serena.Моментално не користам парфем од oriflame,но кога би го имало повторно beliеve би го купила од причина што ме потсетува на прекрасни моменти.
Elvie ми е најубав парфем од Oriflame,многу пати го имам користено а сега го порачав тој Precious Moments