Зависи какви мириси сакаш и до која цена Има многу убави Divine,Enigma,Love Potion,Ultra Glam,Amber Elixir,Miss O,Midnight Pearl,Felicity,Giordani Gold Shine,Fire...има многу,овие ми се меѓу омилените,супер се! А има и многу други,сигурно убави,што ги немам пробано,сега поновите...
Јас извесно време го барам овој парфем. Embrace ... Се двоумев дали го бев нарачувала од Орифлејм или од Авон. Излезе дека е од Орифлејм, ама го нема веќе во 2 каталога...знае некој нешто? Баш би сакала да си го нарачам.
^^ И јас многу го сакав,ама го повлекле изгледа Сите убави парфеми ги повлекоа,глупаци! Значи има многу парфеми што фалат и кој сакаат да им купува уште? Во последно време многу ме нервираат,немам порачка одамна направено пошто нема што да се порача...Ќе ми ставаат кашички ко божем за слабеење и некои си кремови,чанти и глупости,а старите убави парфеми,старата добра козметика нигде ја нема
Многу ми се допаѓаше нортерн лајтс, ако се секавате син парфем, свеж, многу убав, ама го нема. Штета баш сакав да го нарачам, така да ајде предложете ми некој со сличен мирис. Да, да многу убави парфеми и козметика повлекоа, незнам зошто, кога порано ми беа некако 100пати поубави мирисите него новиве...
Јас го имам користено овој, многу е убав ама многу мало шишенце, а ја ко што се бањам во парфеми одма го потрошив
Ако не ви се дава пари за Амбер елексир,овој спрејов или парфем што ли да е ви е поефтина варијанта а исто мирисаат,дури спрејов ми е поубав.Околу 400 денари е.
Исто и јас би ти го препорачала овој,само ако сакаш потешки и зимни парфеми.Парфемов е зимен,мириса на чоколадо и дефинитивно не ми е за други годишни времиња.Ако сакаш посвежи парфеми Дивајн синиот и Paradise се така посвежи и едни од поубавите парфеми во Орифлејм.Лав Поушн го нема моментално во каталогот,Дивајн е 899 а Paradise е 999
Love Potion и Amber Elixir се најубави, според мене. Amber Elixir дури некако поубаво ми мириса и од Love Potion Кој и да го земеш нема да погрешиш
Парфемите од Орифлеим ми се како вода. Ич не држат. Порано повеќе држеа. Џабе купив еден сега, за пола саат ветрее...