јас само што се зачленив пред некој месец и морам да кажам дека сум пре задоволна од Луција штета што веќе ја нема
Се извинувам ако претходно веќе пишува за парфемов, ама итно ми е, затоа прашувам. Се мислам да го нарачам Amber Elixir, според составот што го читав ме привлече, дека имам користено парфеми со сличен состав и ми биле баш по вкус. Арно ама, ми рекоа дека бил многу јак и тежок и дека не би ми се допаднал, а навистина мене од потешки/интензивно зимски, да не речам благи парфеми ми се лоши. Ај која го користела опишете ми го вака посликовито и споредбено со некој парфем, на којшто е сличен. Исто така ме интересира и за Dancing Lady и Pretty Swan, исто ми фатија око... Благодарам однапред.
Amber Elixir е убав јас го имам користено и не мириса многу јако.А ако сакаш понежен мирис би ти препорачала Dancing Lady
Кога сме кај Amber Elixir одамна го немам сретнато во каталог,многу убаво мириса знае некој во кој каталог ќе го има?
Си порачав 2 парфеми за 500 денари,изгледа имаше некоја акција,добро е што видов,инаку за џабе ќе си лупнев 700 денари за 1 .. Еве ги:
Дали некој го има користено, или имал шанса да го помириса парфемов, убаво ли мириса, дали и колку задоволни има? http://mk.oriflame.com/products/product ... Code=24737
Како се зезнав со парфемов, неможам да го поднесам. На каталогот ми изгледаше составот привлечно, и мирисаше свежо, ама во живо воопшто не ми се допаѓа, многу е јак, оштар. Не е по мој вкус.
еден од најдобрите парфеми мислам дека е GIORDANI WHITE GOLD многу е траен сега мислам дека е 899 ден .. сум ги имала повеќето од орифлејм но овој ми е посебен