Леле,многу ми се допаѓа My red од Demi Moore ,толку прекрасен женствен мирис и трае.Прво го пробав од тестер и ставив малку,мирисаше на мене сигурно пола ден,прекрасно не очекував. p.s. Не трае долго мирисот од некој парфем на мене,така да изненадена сум .
Лично не сум го користела.Јас сум консултант на Орифлејм.Од искуството на клиентите знам дека има свежа нота,но не е траен.
Има такви што траат а и што не траат... Мене од орифлејм најубав ми е Mirrage зелениот, го обожавам и премногу трае.
јас имам едно прашање ако има некоја тука што работи со орифлем или што знае зошто на парфемот amber elixir толку мн му е крената цената го земам редовно зависи од 600 па нагоре до 800 најмногу и го немаше во неколку каталози и сега е пак ама цената му е 2299?????
Ај види линков дали можеш да го отвориш, не знам кој ти ја кажал таа цена и зошто http://mk.oriflame.com/search/index.jht ... ber%20elix
јас се извинувам сум стиснала на несакајќи 2299 наместо 1299 тој парфем најдоле,не тој црниот тој е нов никогаш ја немал таа цена сега гледам веке во 3 каталози не му паѓа никако цената.
Девојки ај некој што го има користено Мy red by Demi Moor нека каѓе траен ли е?Значи под трјност подразбирам кога пројдам да се почувствува парфем и да држи барем неколку часа
Девојки кој од овие парфеми е најтраен: Midsummer,Dancing lady hipnotic night, Elvie, Muse ili Vivacity? Се мислам меѓу овие кој да го нарачам...Некако тоалетните води не им држат многу, го користев еднаш Elvie знам дека мирисаше многу убаво, свежно, но одамна беше тоа, па за трајноста стварно неможам да се сетам.
Го имам и јас користено Elvie и навистина има убав и свеж мирис, ама мене не ми траеше многу а од тие што ги имаш набројано најубав ми е Dancing Lady