Мене ми е преубав, но за овој топол период е претежок. Мирисот му е специфичен - слаткаст и топол, многу е траен и навистина не е парфем кој би му се допаднал на секој.
Си направила добар избор од парфемите на Орифлејм.Лесен,нежен и долготраен мирис препорачлив за летниов период.И јас го користам
Сакам да порачам "Love potion" парфемот. Дали некој го има користено и дали е траен ? Пошо обожжавам парфеми со силни мириси
девојки, сакам да и подарам парфимирана тоалетна вода на мајкаму од дечкоми е сега се мислам која дали амбер или дивајн сенжуал го имам дома амбер и на почеток мн ми беше убав,а сега мн ми е јак, па нз дали ќе и се допаѓа ...
МyRed,е сон.Топче парфем,баш одговара за вакво време.Преубави ноти на зимски парфем и е долготраен. Вториот искрено не знам кој е,освен ако не е новиот кој ќе го има во следниот каталог ,кој исто така мириса преубаво,пред се свежо и е долготраен.Зборувам за парфемот во следниот каталог. Giordani Gold-многу позната нота.Мирисот е некако чуден и мислам дека кај да се свртам,сите речиси поседуваат таков парфем. Новиот Giordani,иста приказна со Gold.Колекцијата на парфемите Џордани,изобилуваат со позната нота на парфем. Според мене MyRed ќе ти биде вистински погодок.
Незнам дали е соодветно тука но сакам да понудам два парфеми од орифлем Аmber-700 денари Voyager-550 денари Парфемите се нови, не се отворени ако има заинтересирани мози во ЛП.
Спојлер МyRed,е сон.Топче парфем,баш одговара за вакво време.Преубави ноти на зимски парфем и е долготраен. Вториот искрено не знам кој е,освен ако не е новиот кој ќе го има во следниот каталог ,кој исто така мириса преубаво,пред се свежо и е долготраен.Зборувам за парфемот во следниот каталог. Giordani Gold-многу позната нота.Мирисот е некако чуден и мислам дека кај да се свртам,сите речиси поседуваат таков парфем. Новиот Giordani,иста приказна со Gold.Колекцијата на парфемите Џордани,изобилуваат со позната нота на парфем. Според мене MyRed ќе ти биде вистински погодок. Фала многу бела 96 Спојлер го порачав MyRed.