Во најновиов каталог го нема парфемов, а и мислам го немаше ни во предходните 2-3 ... Може ли да го најдам на друго место ?
Називот на тој парфем е сменет.Новиот е Eclat femme и го има во следниот каталог кој почнува од 18 ноември по цена од 999 ден.
Парфемот е со ист состав, ливчиња од јасмин, мандарина и сандаловина.Само називот е друг. Долго време го користам.
Дали некој знае зошто во каталогот (и воопшто во понудата на сајтот) го нема Midnight Pearl? Преубав парфем кој дооолго трае....
Eclat e nesto preubo i noviot posess. Inace dokolku nekoj e zainteresiran da stani nov clen na oriflame videte ja novata programa za novi clenovi. Ako ste zainteresirani pisete mi na katence_0705@yahoo.com
Paradise го немам користено, ама Amber-от го имам преубав е и долготраен. Еден од нajдобрите мириси од Oriflame!
Sensoria Неодамна го добив за подарок. Не многу јак, но траен мирис. Интригантен. Отпрво кога ќе се прснам, не ми се допаѓа, ама подоцна кога си размавтувам со раката пред нос, го следам мирисот со носот за да си осетам убаво. Ќе видиме како ќе се покаже
@E.s.p.e.r.a.n.s.a Првиот парфем, Masquerade, е нов од женските парфеми. Има појак и потежок мирис барем за мене и е добар во однос на трајноста. А вториот, Muse, е дискретен и нежен, но не е многу траен. Ги имам користенo и прафемот и дезодорансот. Во однос на изборот, зависи каков парфем преферираш. Моја препорака е Muse.
Го имам користено амберот во портокалово паковање но гледам имаат и некој во црно шишенце дали е тој убав и како мириса има ли некој користено
^ Da i mene me interesira koja e razlikata megu kafeniot i crniot Amber Elexir? I kolku pari e kafeniot vo tekovniot katalog ako moze da mi kazi nekoja?
@Youknow Како и кај секој производ, така и кај парфемите разликата е во составот. Во тековниот каталог го нема кафениот, а црниот е 899 ден.