Да не мислиш на ова? И ова е од Орифлејм од пред некои 10 години. Штета незнам како се вика од пуста навика сите лепенки што и вадам :/
Јас од сите парфеми што ги имам користено од Орифлем,најубав ми е Посес,има најубав мирис...сеуште имам од него.
На Џордани парфемот сребрениот беше совршенство. Сега тој од бело злато наликува на овој сребрениот но не е тоа тоа. Друг, MIdnight Pearl е исто добар парфем, но е многу јак па го користев само преку зимо. Воларе исто така многу ми се допаѓа. Го имаше и едно парфемче во светло зелено шишенце што имаше чуден но заразен мирис али не ми текнува сега како се вика. Amethyst Fatale лилавиот е долготраен и многу убав парфем за сите што сакаат цветни ноти. И за крај го оставам Fire црвениот парфем. Ем евтин ем убав. Ова парфемиве се оние што сум ги користела поодамна и може сега некои да ги нема по каталозите, но сите до еден се прекрасни и си вредеа за парите.
Вчера чистев и го фрлив шишенцето, премногу ми се свиѓаше и мене долго ми траеше, имам навика да напрскам на коса и да ја соберам во реп, сабајле кога ќе ја пуштам цела соба ми мирисаше, го купив 600 или така нешто и за тие пари се исплати
Amber Elixir ми е можеби најомилен женски парфем на Oriflame. Имам доста парфеми од брендов, ама повеќето ми се само делумно искористени, за жал. Повеќе сакам да мирисам дискретно, ми пречат силни мириси, па доста од парфемиве практично ми пропаднаа. А исто ми се допаѓаше Amethyst, како и Divine црвениот. Во секој случај, првиот ми е омилен, а повеќето ми се многу интензивни и не ми се допаѓаат. Ама затоа сум луда по машките парфеми, не знам кој е поубав. Една свежина, убави комбинации на мириси...
Baram nekoja zacleneta vo oriflejm sakam da poracam testeri od 10tina parfemi.Ako e nekoja za neka mi pishi vo inbox.Jas ne poznavam licno nikoja koja e zacleneta.Ili dali mozi vo pretstavnishtvoto na oriflejm da otidam i od tamu da gi kupam testerite?tnx
сум користела еклакт, џордани дефинитивно ми е омилен го користев неколку години и вреди за парите и тоа како
ако некој го пробај Miss Giordani знае дека има мирис на елеганција. Незаменливо чувство ви дава кога го носите на вас...
Слушнав дека love potion го исчуручиле,воопшто не бил траен како порано. Вистина е ? А таман се решив да си го порачам ептен ми е сексипилен и страствен парфем
нема врска, мајка ми па вика дека подобар е од порано, моментално го има и е презадоволна, прекрасно мириса дури и по 2ро облекување на маичка
Од секогаш сум верувала дека Џордани Голд имаат специфични мириси и трајни. Еднаш и никогаш повеќе нема да дадам пари за нивен парфем. Одвратен ми е дури.
@buba4e89 Мене баш ми се допаѓа џордани го користев пред две години редовно имаше прекрасен мирис и многу траеше сега можеби е изменет не знам.