@buba4e89 Јас го користев џордани силвер и беше предобар но џордани голд не ми се свиѓаше беше мн јак но откако престанав да го користам после две години редовно слушнав дека е многу изменет највероватно е до тоа
Најпрво бубо да направиме разлика зборуваш за gordani gold а имаш слика од gordani silver. И за двата мислиш така и не ти се допаѓаат на тебе? Мое мислење е дека silver е преубав можам и да кажам дека е еден од најубавите од oriflame. А gold ми е тој одвратниот јак мирис.
На Парфемот Love Potion , која му е била најнискта цена,сега гледам дека е 800 денари...Дали во наредниот каталог,некој знае колкава кје му е цената?
Гледаам после долго време каталог и забележувам две тоалетни води Amber Е. Прво онаа ,,кафеавата,, излезе потоа ,,црната,,-темната? Така? Што им е разликата?
@SunnyGirl2 Секако дека бил поевтин. Цената варира од каталог во каталог, само треба да следиш кога ќе има кампања за намалување како и за сите останати производи. Во следниот каталог ќе ја има во продажба парфимираната тоалетна вода Amber Elixir (кафеното пакување) по цена од 1099 ден. Разликата меѓу оваа и црната е во различноста на составот, па од таму и поинаков мирис.
и јас сеуште не го преболев мирисов , не ми е јасно зошто го повлекоа , ептен ми беше фејворит А дали некој го пробал Имагинатион