Го користам веке 1 недела и сум задоволна од трајноста, а и од тоа како мириса. Веројатно ке ми биде најомилен, после Giordani Gold Essenza i Possess.
@ohlalalala парфемите се пролетни, убаво мирисаат и имаат солидна трајност за цената. Јас го имам користено еклат и сум задоволна.
Да јас ја користам. Консултант сум во Орифлеим и бев скептик искрено за пудрава ама многу згрешив. Ја пробав и цел ден истата не мрднала ни малку. Одговара на сите кожи и за цената е прекрасна. Ако ти или некој друг сака да види резултати од пред и потоа нека ми каже. Си зедов две пудри додека се 429. Ако некој сака да ја порача слободно нека ми се обрати. Само пофални зборови за пудрава, а мислев дека е чиста глупост
Mirage мислам дека веќе не се произведува неколку години, го нема во каталози воопшто, а Енигма го има во каталог секој месец.
Фала ти драга, но јас бидејќи не знаев каков е овој, веќе го порачав TTA парфемот. Го имам користено предобар е, а и на попуст е. Не знам, да сменам нарачка да нарачам Eclat наместо ТТА, кој е подобар ??
ТТА од Авон? Еве нека одговори некоја што ги има користено и двата парфеми, јас го немам тој. Обожавател сум на сите Eclat парфеми, предобри се сите. Штом веќе си го порачала твојот, за друг пат да знаеш дека и овој е екстра.
Сега ќе знам, али имам време да сменам нарачка моја блиска личност ми ги доставува па затоа прашувам.. ТТА од Авон е исто предобар
Giordani Gold Esenza во најновиот каталог на Орифлеим е 1399, дали некогаш бил со пониска цена да го почекам да го намалат за да го земам, дали вреди за оваа цена што е?
Обично парфемите ги намалуваат или пак за таа цена може да земеш сет (дезодоранс, крем за тело), доколку понудата е таква во каталошкиот период. Ако не тие се брза, следи ја цената.
Само парфем е за таа цена во новиот каталог, не знам дали некогаш бил со пониска затоа прашав.. Една претставничка ми рече дека многу ретко се случува да ги намалат Giordani бидејќи биле дизајнерски..