Се мислам.. Love Potion розевиот од бело чоколадо или Volare.. Првиот сум го имала претходно, неодолив е, а за вториот не знам. Што велите?
Gordani gold essensa го користам од кога излезе првиот пат, сега е намален тогаш го порачував и по 2500 денари. Парфем е не е тоалетна вода и траен е. Amber elixir исто така многу ми се допаѓа. Ако некој знае дали има некој парфем сличен на некој оф овие два? Благодарам.
Moram da gi pofalam parfemite na Oriflame. Kako nekoj sto promenil i probal premnogu parfemi od originalni do parfemi na Avon i Oriflame, definitivno ovie nekolku mi se nenadminati vo miris i dolgotrajnost. Iskreno sum pozitivno iznenadena bidejki mi traat po 6-8 sati sto ne bilo slucaj ni so nekoi originalni parfemi. Love posion mi mirisa identicno na Angel Muglier, Love posion midnight, identicno na Black opium, Infinita slicno na Olympea (duri podolgo mi trae od Olympeata), Amber Elixir Mistery, zaljubena sum vo ovoj miris za zimava podobar e od klasicniot Amber Elixir, Divine plaviot, nenadminliv i unikaten za potoplo vreme. Iskrena preporaka za site navedeni, koj i da go odberete nema da zgresite. Cesto imaat akcii taka da se naogat so ceni od 650-890 den sto za vakov kvalitet e navistina vo red.
Не ја дава сликата. А мене Love potion ми нема врска со Angel од Mugler многу многу. Angel е далеку поспецифичен и појак според мене, love potion ми е мех. Убаво ама ништо посебно.
Crystal spored mene odlicen i kako clenka na oriflame od ovaa specijalna ponuda ovoj parfem mi e eden od najnaracuvanite
Love potion midnight wish го земав последно и сум задоволна .. а денес го нарачав и love potion secrets