Denes gi dobiv i seuste mi pisuva ne plateno koga kje se realizira deka e plateno da mozam da naracam pak?
Овај го зедов последно и не ми се допаѓа воопшто не е по мој вкус има мирис на лимон така нешто и не е траен...најмногу од oriflame ги препорачувам Divine црвен и бел и Amber црвен или лилав.
Здраво, дечки. Долго листав низ страниците, за да видам т.е. прочитам Ваши мислења во врска со парфемите на Oriflame. Поголем дел пишувате за женски, а мал број мислења има за машки парфеми. Ме интересира Вашето искрено мислење за парфемот Eclat Style. Моментално е ставен во каталогот за месец мај, каде што нормалната цена му е 2100 денари, но е намален на 1099 денари. Дали може да бидете прецизни и концизни, да ми кажете дали е интензивен, долготраен и уникатен? Ви благодарам однапред за Вашите искрени мислења. Убав ден и секое добро. Поздрав!
Јас го купив на една доста блиска личност за роденден....долготраен е секогаш кога ќе се напрска мириса дури и целата соба, останува на кошулата, јакната подолго време, му го бендисувале и други луѓе ми кажа....плус сега ти е на попуст јас доста поскап го купив...не е страшно да се проба ако ти се допаѓа убаво мириса и буди спомени дури и тогаш кога на другите ќе ги мавне внос кога ќе се најдат во конткат со намирисаниот кандидат
Амбер портокаловиот и амбер плавиот се фантастични поготово плавиот додека розевиот воопшто не е убав
Дали конечно се појави некој сличен на Freya? Немам сретнато друг ни сличен на тој парфем, ни скапи, ни евтини, ни никаде. Не знам зошто, ама незаменливо убав ми беше.