Divine siniot ednostvno najdobar!!! a ista tako ubavi se White Gold, Elvie, Amber Elixir!! [mod-kirilica:1tr3rhvg][/mod-kirilica:1tr3rhvg]
Една роднина ми го подари овој (не знам ни дали уште го има по каталози) Сепак не е мој тип на парфем и затоа ќе и го дадам на мајка ми, па што сакак нека му прави
Еден и единствен,без конкуренција ,барем за мене.. Едит:Одамна немам разгледано некое каталогче,малку се разочарав од нивната козметика и мислам дека веќе го нема тоалетново водиче,ама закон беше.
Моментално го имам Grace убав ми е мене, иако искрено за амбалажата ми беше повеќе кога го нарачував, сепак испадна добар дека е
Морам да го издвојам Дивајн црвениот, исклучителен е. Моментално го имам Amethyst Fatale, добар е и доста е траен, Амберот е исто убав ама мене ми е тежок и Енигма.
Минатиот месец го купив precious moments парфемот кој иде со едно прстенче (немав поим, мислев дека е декорација и пријатно се изненадив) Мирисот е свеж, кога го отворив си реков што е ова? Течноста беше бела, подоцна забележав дека внатре бил со светки. Не остава светки на гардеробата и телото за среќа. Задоволна сум, навистина многу ми се допаѓа НО нема да го нарачам пак и жал ми е поради тоа од причина што на моето специфично момче не му се допаѓа баш најмногу. Мене сепак ми е приоритет него да му мирисам убаво Uploaded with ImageShack.us
од орифлејм не ги ги препорачала ги препорачувам овие ме потсетува кога останав бремена и за 1 месец ми се потроши девојки онај divine sensual го порачав од ебај убав е?не ми е стигнат сеуште а за обожавателките на freya барајте го на ебај
Најубав парфем ми е , штета што го нема веќе во каталозите . Од што ми е убав ретко го ставам , да не го потрошам а уште малку имам Јак е , за во зима инаку
Giordani white го користам некое време е дефинитивно тоа е парфемот за мене...многу ми е траен и убаво ми мириса...сите ме распознаваат по него