Го порачав Volare magnolia, ми се виде убав така во каталогот, а и убаво мирисаше, ама кога го добив буквално се разочарав, лупнав 600ка за малецко шишенце колку за да прснам 5-6 пати асално и толку. Некако Oriflame не се она што беа до пред некои 5-6 години ..
Амбер Еликсир најдобарр сега цената му е намалена околу 800 ден е,го имам и JUNGLE CITY и тој е убав летен парфем
Odamna sakam da si go zemam Amber elixsir no nezz dali vredi za praite dali trae dolgo i dali se oseka za okolinata?? jas sakam koa ke stavam od mojot omilen miris da ostavam mirisna traga posle mene a bas ubavo mi mirisa ovoj samo sto neznam kolku trae i kolku e jak
јас си го порачав најновиот парфем од орифлејм full moon се вика и многу ми се допадна во каталогот како мирисаше, па се надевам нема да се разочарам а инаку најмногу ми се допаѓаат дивајн синиот и џордани вајт голт
I JAS GO KORISTAM FULL MOON I E ODLICEN SUPTILEN PARFEM KOJ DOLGO TRAE!!! [mod-kirilica:7feawb4m][/mod-kirilica:7feawb4m]
Прашав во темата за орифлејм,ама никој не ми одговори.Како сте задоволни од овој парфем,го порачав дека беше 400 денари.
Баге, парфемчево ми стаса пред 2-3 дена и право да ти кажам презадоволна сум, иако на почеток признавам дека бев скептик, со оглед на тоа дека се работи за мала количина. Значи парфемчево е ситно, ама динамитно! Трајно е и супер е за овој период, со здравје да си го трошиш (ако си го порачала)
И јас го порачав Full moon ми стигна пред некој ден и мора да признаам се навлеков на тоалетнава вода. Преубаво ми мириса, а за тие пари и доста е траен. Инаку да не заборавам да напоменам и на дечко ми многу му се допаѓа.
земи го се исплаќа сега е дури и намален а за убав и јак да не зборувам најдобар од сите парфеми што ги имам користено
Дечки кој според вас е поубав од овие два. Првиот Amethyst fatale сум го користела убав ми е, ама вториот Urban Lovers го немам користено па се двоумам дали да го пробам или да не одам на неиспитано. За кој гласате вие