Се надевам ке ги задоволи моите очекувања новиот парфем лове потион кој само што си го порачав. па ко ке стигни ке пишам импресии.
oriflame ne e kako sto bese nekogas,eden primer ke dadam za dzordani.Porano bese poraen a imase ista cene kako i denes,ama sega ne e
Гледам низ темава многу се споменува Freya. Ах, навистина беше посебен, не излага таков веќе не можам да го преболам. А и пакувањето и механизмот ми беа оригинални. Сеуште ги чувам празните шишенца.
да и јас си го пораачав преубав ееее е навистина беше посебен ама од поновите и денсинг лејди е мн убав, посебен и долго трае
И јас си го користам Дивајн и баш трае подолго време а го нарачав сега Еклат женскиот тој новиот и баш ми се свиѓа, многу е нежен така пријатен . За цената не се многу скапи, а за парфем добар ја мислам дека вреди да дадеш повеќе пари доколку имаш нели
Амбер еликсирот ми е преубав... него си го користам во зима и презадоволна сум... Midnight pearl е нешто неверојатно од парфем...Ми се свиѓа и gordani white gold но него го немав јас туку другарка ми.. Се на се парефемите од oriflame ми се супер...
Моментално користам Divine, Volare, Gordani Gold, Fire.. И уште 4 на кои не им ги знам имињата 2 се од oriflame 2 од Avon. Од Avon едниот е плав, а едниот е розев мислам дека имаше гратис ланче со него пред неколку месеци. А од Oriflame едниот е зелен има многу специфичен мирис, а другиот е розев мириса на гума за џвакање А сакам да го имам rebel belle Најновиот на Rihanna, и One milion Lady се разбира кој не би го посакал Мислам дека до One milion кје дојдам за некој месец
Дечки ај помогнете ми како се викаше еден парфем од oriflame зимски портокалов мало шишенце е мислам така ниско многу ми беше убавв кај една другарка го порачав лани ..фала
Не не е Volare еден друг по зимски е ипак фала што се потрудивте да ми објасните , ке видам во каталог ако најдам во поскоро време ке ве известам како се вика