Имаат многу убави парфеми,дома ги имам џордани голд,мираж,еклат викенд,амбер еликсир,џордани голд шајн,и сега сакам да го земам дивајнот плавиот
сакав да го земам! леле.мн се каам што го пропуштив ептен е убав земи го ако планираш нешто такво свеж е,не е тежок воопшто според мене
Amber Elixir i Giordani white gold ги користам. Презадоволна сум, ама Амберот морам да го издвојам THE BEST
ДЕВОЈКИ ..... сакам да ве замолам да ме исконтактира преку лична порака некоја од вас што е зачленета во орифламе( од ск и во близина на карпош).... итно ми требаат некои работи ,а немам никој околу мене што нарачува од орифламе... однапред ви благодарам.....позз
редовна цена му е 1200,али можеш скоро секогаш да го најдеш на попуст,некогаш 600,некогаш 800 и измеѓу.инаку строго зимски позз
Точно така и јас најпоке си го сакам и исклучиво него го користам.... а и дечко ми го сака зш после цел ден мириса на мене
да те прашам,за дивајнот,дали трае ? бидејќи читам дека е тоалетна вода,а тие не траат баш..па сеа се двоумам малце дали да го земам али го обожам колку преубаво мириса! само ме спречува малце што е тоалетна вода..
Па,еднаш мајка ми ко одеше на работа сабајле си ставила и поручекта кај 2 ко се врати ја прашував што има ставено рече Дивајн...се осеќа,ама после 6-7 саати веќе послабо...А јас никогаш не можам да си го сетам мирисот(па прскам и по многу некогаш ) Иако е тоалетна вода си трае,некогаш повеќе,некогаш помалце,зависи и од условите.Е сега далеку е од оригиналните парфеми,ама сепак е убав
Од парфеми на Oriflame ги имам користено: и Прекрасни парфеми и трајни ... а сега моментално го користам ice ubavo мириса ...
Може малце глупо прашање поставувам, бидејќи секој си има различен вкус за парфеми, но би сакала да ми направите споредба помеѓу и Кој е поубав според вас? Розевиот го имам мириснато, го има сестра ми и ми се допаѓа, ама не е јак баш...а за овој другиот не знам..многумина велат дека е најубав од овие мисс о тоалетни води, нели има и плав, ама мене за овој жолтиот ме интересира