^ Јас го имав жолтиот мене не ми се допадна, јак е прилично мислам појак од розевиот е бајаги.Но јас мразам јаки парфеми глава ме болеше од тој Јас се за*бав што ми се истури шишето на кревет, абе џабе го рибав душекот и уште мирисаше па недела дена мене не ми се свија ич. нека ти дадат тестер да си мириснеш нај убаво е така
Девојки за овај парфем што мислите??? Во наредниот каталог ке бидит прилично ефтин па се думам дали да го порачам.
Aко прашуваш за еклатот преубав е!! Го имам,и толку убаво мириса што ми иде да го испијам. А за денсинг лејди незнам,а и мене ме интересира неговиот мирис
Јас го имав пред една година и верувале или не 5-6 месеци не можев да го потрошам, а само со него се прскав, без штедење. Ми здосади дури и го оставив, уште малку имам од него За убав, убав е, само што остава светки многу.
Секако дека има и машки. Има доста добри, а и онака трајни се (не како оригиналните парфеми, ама добри се), ама да ги начекаш на попуст. Мој фаворит за машки парфем е:
Да,се согласувам,Глечер класика од орифлејм Исто така и војаџер е мнооооогу добар!! @ vitomir -Имаш скоро во секој каталог попуст на парфемите,посебно овие 2 месеци Се движат цените од 500 - 1000
Dancing lady ми е најубав од сите парфеми на Орифлејм. Го имам користено и многу ми одговара ,сензуален е ,не е воопшто тежок ни нападен . Во план сум за скоро да си го порачам пак ,ме потсетува на многу убави моменти што дури ме прави носталгична