Од економик не знам ама од сантини многу трае дури и на кожа. 347 е бројката од сантини на black opium
Дали сте приметиле тие што се потемни се поинтензивни или потрајни? Земав едно светло, мислиш со вода го мешале, ич не се осеќа. Да не ми се причинува или и други го имате приметено ова?
Долго време барав парфем од Lolita Lempicka во Скопје и единствено најдов од Економик, ама сакав да прашам некој да не го има употребувано 225 да сподели искуство
Devojki od kade kupuvate ekonomik parfemi? Tri pati odam na partizanska vo prodavnicata zatvoreno e.a 316ka nigde nemozam da najdam
Во ТЦ Бисер има, таму провери. Инаку сега гледав дека тоа бројче е копија на Olympea 316 па можеш да видиш во рефан, парфем, сантини, имаш и копија од La Rive се вика In Flames. Тука негде се по сличност скоро сите.
Ако сакаш нешто со бадем ти го препорачувам Amber Elixir од Oriflame или пробај ја од рефан копијата на hypnotic. Мене лично тие на Економик или сантини ми се многу тешки... Инаку не знам каде има на друго место, побарај на мапа...
Да ми препорачате парфем кој подолго трае, а не е тежок и благ? Да нема ванила и некои потешки ноти. Фала вии.
Неодамна прв пат зедов од овие за да видам дали е барем сличен со оригиналот. Овде пишуваа дека се многу слични со оригиналите. Го зедов 273 и не само што не е блиску туку потсеќа на оние парфемите кои ги имаше порано по маалските продавничиња. Не очекував премногу, секако, ама не очекував да потсеќа на нив. Можеби има промена во квалитетот од претходно до сега, ама тоа не знам зошто никогаш претходно ги немам користено.