213 Nina Ricci - Love in Paris 287 Gucci Envy me 224 - Nina Ricci - Nina И види го евентуално Armani code 238 Bacarat rouge - Maison Francis Kurkdjian (овој сега донесоа копија - не знам бројче за него, ама цело време е распродадена, ако успееш да го најдеш)
Некни мириснав 254 копија на еуфорија на Келвин Клајн ептен е како оригиналот и доста траен инаку 262 е добар нина ричи и 291 каролина хенера 212
Во Веро Џамбо на измеѓуспратот, не знам како се вика делот меѓу ескалаторите. И на интернет вика дека има продавница на Партизанска некаде карши градежен ама не сум ја приметила. Евентуално да видиш по помали парфимерии, порано таму ги начекував. И ако најдеш сантини, истото е. Дури вторите мене повеќе ми се допаднале во квалитет
Можно е да се работи за продавницата на ќош, мала парфимерија, порано продаваа Golden Rose производи, може и така и да се викаше. Исто мислам дека ги има и во ГТЦ во една нова, мала продавничка, таму кон излезот кон Холидеј Ин, спроти соравиа. А инаку во другите градови ги има во речиси сите парфимерии.
Да се самоцитирам, овој го носев на едно патување бидејќи е мало шишенце. На почеток мириса вака како што имам опишано од цитатот ама после некое време малку ќе изветрее и дури неколку комплименти имав за него. Се изненадив.
Убави се, јас треба да си земам копија од D&G light blue, дури и поубав ми е од оригиналот. Исто и за love in Paris Nina Ricci, ама не сум сигурна дали сеуште го имаат
Предложете ми некој парфем со пролетни /летни ноти... Да има мирис на нешто свежо, овошно па може и ванила.... Не мора само од економик да се.
Пред некој ден барав една копија и забележав дека веќе ги немаат на меѓуспратот во веро-џамбо. Имаа некои други. Ама затоа Од таму купив и забележувам дека го нема овој мирис што кој знае - знае Можеби било заради тој број и можеби е тешко да се направи копија на истиот. Ама овој не мириса така лошо и можеби не е идентичен ама потсеќа на оригиналот.
Мислење конкретно за овој парфем? Тука низ темиве имам читано дека овој парфем hypnotic poisin една членка го имаше земено од рефан на полнење и го пофали. Го има ли некој користено овој на економик?
Од парфемите на Економик имам користено неколку,но посебно ми се допаѓа 319 , премногу траен и навистина изгледа како оригиналот.