Еве јас ќе ти одговорам наместо Талита,парфемите на економик сите се по 20 милилитри,а во принцип сите се трајни
Мене мајка ми ми нарачува од Струга, некоја жена имало што продава. Инаку преубав е значи нема кој не ми го бендисал. И трае цел ден значи буквално.
Кој ви се покажал како нај траен? Јас имам неколку и не сум баш нешто задоволна со трајноста, посебно копијата на Hypnose by Lancôme трае 3 мин
Го имам само 262 на Нина Ричи и добар е,сега не е којзнае што ама траен е,мислам сега како што кажа Трендафилка,колку пари толку музика,неможе да биде ист како оргиналот,само ок е сепак..
И јас сум ги користела,трајни се навистина,иначе го користев тој еден на Армани,незнам како се вика и кој број беше.
и јас вчера во битола од тука зедов. а да не знаете во прилеп дали уште ги има во бонбоњера и на кое др место освен ониена интернет што ги продава?
Јас сум делумно задоволна, некои се супер-долготрајни се и слични се на оригиналот, а некои врска немаат со оригиналот и после пола саат мирисаат на алкохол
http://economicparfemi.mk/?page_id=7#data тука можеш да нарачаш Инаку јас баш прееска ги гледав ама незнам се мислам некако..
COCO MADEMOISELLE / Chanel OMNIA CRYSTALLINE / Bvlgari Ги нарачав овие два..Ги имал некој? Како мирисаат?
Јас ги нарачувам по е-маил. Но, би сакала некои од парфемите прво да ги мириснам пред да ги купам - за да видам дали одговараат на оригиналот или не! Ги има ли некаде во Скопје, во некоја продавница или парфимерија каде може да се мириснат???