Парфем кој неможам да го поднесам ДА,И ЈАС ТОЈ НА АВОН не можам да го поднесам а ни MOCHINO го шприцав по соба наместо освежувач...има и други уште но неможам да се сетам моментално,,,ах да и на Џенифер едниот Glow.
Парфем кој неможам да го поднесам ДОБРО ЕЕЕЕЕЕЕ мислев дека нешто не е во ред со мене и дека само мене ми се превртуваат црева од овој парфем
Парфем кој неможам да го поднесам хахахахаха ДА,баш на тој мислам ,,,кога ќе пронајдам уште некој што го мразам ќе те известам.
Парфем кој неможам да го поднесам обавезно(teellll me) да не го ставам воопшто на рака (кога го ставив овој памтам ја носев раката што е можно подалеку од себе и од носот)
Најпрво на овие ми текна...али сигурно ќе следи надополнување. 1. Tresor - Lancome 2. Flower - Kenzo Ужас ми се !
Овој од авон......ми се лоше а сестра ми го користе,ми иде кога ќе го видам во каталог да ја скинам страната за повеќе да не го порача....како опседната е со него,а мене црева ми се дигат:
Погрд и потежок парфем немам мириснато,иако сум тип што сака појаки парфеми,а и оној на точење Џангл ли како се викаше
Toj еден лола парфем, после сирене од орифлеим, сега за сега тие ми текнуваат, а воглавно парфеми тешки не поднесувам, или замислете ситуација у автобус гужва жешко а таа некојаси се нашприцала со некој јак мирис и ти се лоши ти се повраќа, колку пати ми се има случено
Лола и Опиум аууу страшно...има и два три од авон ама не им знам иминња знам само дека кога ке прашам со парфем е ми велат од авон а мене црева ми обрака...
Аууу најодвратното нешто што го имам помирисано!! (мислам на првиот, лола). Мајка и на моја другарка се има онесвестено од парфемов, а јас кај го мразев претходно, уште ми фалеше низ целиот студентски период да го мирисам по градски автобуси каде некои тетки за на работа низ облаци од парфемов имаа поминато фууј овој треба со закон да се забрани
Jас мислам имам најголема листа Eте веке сте ги поставиле glow и lady million Glow-мене ме потсетува,на некој детергент Aј да не должам,да си кажам Dafidoff-Echo Спојлер не можам парфемов никако да го смислам,ми се слошува од него,а мажот ми многу го сака Carolina Herera-On ice додуша слично на ехово мириса Спојлер Britney Spears-Curious ги сакам парфемите на бритни,но curious and midnight-тешки,тешки Спојлер Midnight Fantasy-Britney Спојлер Paris Hilton-Hairress парфемов го сакав премногу,но едноставно главоболка ми дава,преблаг е Спојлер Kим Kардашиан Oчекував некој преубав мирис,секси и слично,но парфемов верувајте мириса на пипс Спојлер Guess Sedactive и овај тежок тежок,на некој старски мирис потсетува Спојлер и за крај овај ми е врв Juicy Couture-мириса на загорена карамела.само шишето му е убаво инаку -не вреди,и другите џуси котур се Спојлер
Cамо уште еден Mи текна на.... Still-Jlo Спојлер Спојлер Mириса кога ке завршите со лупење пиперки и после рацете ви мирисаат Jlo-Deseo Jlo-live Спојлер Cамо го препорачувам Glamour на џенифер лопез-ако некој сака нејзин парфем